Omniprezenta Ivanka care dă din coate în încercarea de a se realiza şi care devine, iată, funcţionar al Casei Albe şi absenteista care stă în al său Trump Tower, fortăreaţa aurită newyorkeză apărând când şi când pentru anumite sarcini dictate de la Casa Albă. O poveste încă nescrisă complet pentru ''first daughter'' care, dimpotrivă, va fi angajată în rolul de asistentă a lui ''tăticu'', dar nu va primi nicio retribuţie, la fel cum se va întâmpla cu soţul ei, Jared Kushner, consilierul expert al magnatului.

De cealaltă parte o avem pe Melania, care cine ştie cât ar da pentru a se închide în turnul său aurit. O face pentru Barron, se justifică ea. ''Până în iunie, să termine şcoala''. O alegere costisitoare. Pentru contribuabili, constrânşi să deconteze între 127 de mii şi 246 mii de dolari pe zi. Potrivit departamentului de poliţie din New York city, în două luni şi jumătate dintre Election day şi instalarea la Casa Albă, protecţia lui Trump şi a familiei sale a costat 24 de milioane de dolari. Şi atunci, iată gata petiţia pentru a o izgoni pe Melania.

Se ştie deja că peste  200 de mii de persoane au semnat pentru a-i cere să se întoarcă la Casa Albă, sau să plătească costurile pentru securitate legate de protecţia sa la Trump tower. Şi Casa Albă care se chinuie să salveze aparenţele şi să organizeze ceva activităţi pentru first lady demisionară. Ocazia a fost ceremonia pentru premierea a 13 Femei Curajoase (International Women of Courage Awards), la Departamentul de Stat. Treburi de first lady, până la urmă, convinsă şi împinsă de criticile şi presiunile legate de atitudinea sa.
 
Puţin neîndemânatică, uneori nesigură, ochii strălucitori, First Lady a părut că nu e încă pregătită şi nu se simte în largul său în noul rol. Şi a acordat un interviu cu tonuri nu prea în concordanţă cu opţiunile guvernului soţului său, Donald Trump pe tema imigrării: ''Ca lideri al unei comunităţi mondiale, trebuie să continuăm să ne străduim şi să dăm mai multă putere femeilor – a spus la un moment dat – să respectăm persoanele de toate provenienţele şi etniile, amintindu-ne mereu că toţi aparţinem unei rase, rasa umană''.
Inegalabil de frumoasă, îmbrăcată cu o fină cămaşă albă, First Lady trebuie să înfrunte bârfe care sunt mereu otrăvite exact ca la noi. Sâmbătă, după ce a părăsit apartamentul super-luxos de la Trump Tower, s-a întors la Casa Albă pentru a face companie soţului, cu ocazia unui eveniment, în prezenţa senatorilor şi a soţiilor acestora.
Dar tabloidele cele mai bârfitoare spun că se încăpăţânează să nu plece din New York pentru a-şi evita soţul. Us Weekly- acceaşi publicaţie care acum o lună scrisese că alegerea lui Trump la Casa Albă a făcut-o nefericită- a susţinut de-a dreptul, citând surse anonime, că nu mai dorm în aeeaşi cameră.
 

Cine mai poate spune că bogaţii sunt fericiţi? Nimeni nu a dovedit asta până acum! Mai degrabă se poate afirma că la ei se bat recordurile în NEFERICIRE…Melania trebuie înţeleasă.