Evenimentul Zilei > Monden > Șapte oameni sunt profund răniți. Meghan Markle s-a schimbat enorm după căsătoria cu Prinţul Harry
Șapte oameni sunt profund răniți. Meghan Markle s-a schimbat enorm după căsătoria cu Prinţul Harry

Șapte oameni sunt profund răniți. Meghan Markle s-a schimbat enorm după căsătoria cu Prinţul Harry

Odată intrată în Familia Regală Britanică, datorită căsătoriei cu Prinţul Harry, Meghan Markle s-a schimbat atât de mult încât uşor, uşor a rupt orice legătură cu 7 persoane care într-un fel sau altul au fost prezente în viaţa ei în anii de căutare a succesului la Hollywood.

În 2016, la puţin timp după ce l-a cunoscut pe Ducele de Sussex, Meghan Markle a înţeles rapid cât de expusă este în faţa presei tabloide. Impactul cu feţele regale a fost dur, dar cel cu tabloidele a fost şi mai greu de suportat. Faima care a învăluit-o prea rapid a făcut-o pe americană să se uite atent în jur.

Astfel, ea a înţeles că pentru liniştea ei este esenţială reducerea numărului celor cărora altadată le putea divulga anumite intimităţi. Aşa cum vom vedea, la prima abatere, actriţa a luat decizii radicale şi i-a exclus pe indiscreţi din anturajul ei.

Thomas Markle, tatăl Ducesei de Sussex

Unul dintre cei pe care i-a scos din viaţa ei a fost chiar Thomas Markle, tatăl ei, pedepsit astfel pentru că a colaborat cu paparazzii britanici chiar înainte de a se căsători cu Harry. Ulterior, în interviul realizat de Oprah Winfrey, Meghan a spus că și-a „pierdut” tatăl.

La rândul său, Thomas a declarat pentru Good Morning Britain că regretă acțiunile din trecut. „Mi-aș dori să nu fi făcut tot ce am făcut. Dar iată cealaltă față a monedei. Nimeni a avut timp să protejeze vreun membru al familiei noastre. Am fost atacați de presă în fiecare zi”, a spus septuagenarul.

„Trăgând linie, nu am auzit niciodată de Harry și Meghan în niciun fel, formă sau formă. Practic, fac ceea ce fac pentru că nu aud nimic de la ei. Fac o poveste cu presa”, a completat tatăl actriţei pentru GMB.

Sora vitregă, Samantha Markle

Samantha Markle este fără doar şi poate cea mai gălăgioasă membră a familiei când vine vorba despre relaţia cu Meghan Markle. Nu-i de mirare de ce a fost eliminată din viaţa actriţei. Punctul culminant al tensiunilor a fost atins când Samantha nu a primit o invitaţie la nunta regală din 2018.

Sora vitregă se aştepta să fie invitată la un asemenea eveniment, mai ales că nu a fost invitată la nunta din 2011, când Meghan şi-a unit destinele cu Trevor Engelson, de care a divorţat în 2013. În acest context, Samantha a lansat un atac dur şi a publicat autobiografia „Jurnalul surorii prințesei Pushy, partea 1”.

Practic, a încercat s-o discrediteze pe Meghan, care s-a confesat în interviul cu Oprah: „Cred că ar fi greu să «spui tuturor» când nu mă cunoști.” Replica a venit prompt din partea surorii vitrege. Invitată la Inside Edition, Samantha a spus:

„Adevărul a fost complet ignorat și omis. Nu știu cum poate spune «nu o cunosc» și că «a fost unicul copil». Avem fotografii de pe tot parcursul vieții noastre împreună. Deci, cum să nu mă cunoască?”

Piers Morgan, parţial sedus, complet abandonat

În martie 2021, cunoscutul prezentator TV britanic a fost nevoit să renunţe la emisiunea matinală de la ITV după ce a lansat critici dure despre interviul realizat de Oprah cu Harry şi Meghan. Piers şi Meghan aveau un trecut împreună… Cei doi au flirtrat pe reţelele de socializare şi s-au întâlnit la scurt timp după aceea.

Se întâmpla în 2016, după ce actrița a vizitat Marea Britanie pentru a o susține Serena Williams la Wimbledon. „Am petrecut două ore într-un pub, ea avea câteva martini murdare, eu aveam câteva halbe, dar ne-am descurcat bine”, a declarat Morgan pentru The Late Late Show de la RTÉ.

„Și apoi am pus-o într-un taxi și s-a dovedit a fi un taxi care a dus-o la o petrecere unde l-a întâlnit pe Prințul Harry. Și în noaptea următoare au fost la cină și a fost ultima pe care am auzit-o de la Meghan Markle. „Mi-a tăiat toate comunicaţiile fără nicio explicaţie”, a completat Morgan

Și judecând după criticile sale constante de atunci, el nu i-a iertat-o niciodată. De fapt, potrivit CNN, Markle a contactat ITV din cauza faptului că remarcile lui Piers despre  sănătatea ei mintală ar avea un impact dăunător asupra altora. Aşadar, întâlnirea din 2016 va rămâne cu siguranţă ultima pentru Piers și Meghan.

Apropiata şi îndepărtata Jessica Mulroney

Stilista canadiană Jessica Mulroney și Meghan s-au împrieteni când actriţa s-a mutat la Toronto pentru a filma Suits. Ulterior, Meghan a ținut legătura cu Jess și după ce s-a mutat în Marea Britanie. De fapt, cei trei copii ai stilistei au participat şi la nunta regală ca însoțitori ai miresei.

Totuşi, Jessica şi-a pierdut locul pe care îl avea în cercul de prieteni ai lui Meghan. Totul a pornit după un conflict cu Sasha Exeter, fosta atletă care a devenit antreprenoare. Divergenţele dintre cele două au pornit după ce Sasha a acuzat-o pe Mulroney că evita să comenteze subiectele legate de mişcarea Black Lives Matter, o temă de discuţie importantă pentru Meghan Markle. Deși Meghan nu a comentat public această chestiune, autorii regali au speculat că incidentul a avut un impact asupra prieteniei lor.

Astfel, Meghan și Jessica nu au mai fost văzute împreună de la scandalul generat de Exeter în 2019. Cu toate acestea, Jessica a apărat-o pe Meghan Markle, acuzată de comportament agresiv cu angajaţii de Palatul Kesington, în care s-a mutat după căsătoria cu Harry (mai 2018).

„Nu știu ca o persoană să fi avut vreodată de-a face cu presiunea, politica și presa aşa cum a avut această femeie. O spun în fața tuturor, nu am văzut-o deviind de la bunătate, empatie și dragoste”, a scris Mulroney pe Instagram.

Ninaki Priddy, prietena din copilărie

Prietena din copilărie, Ninaki, a fost domnișoară de onoare când Meghan s-a căsătorit cu Trevor Engelson, dar prietenia a ajuns la final. Și cine poate da vina pe Meghan pentru această situaţie?

Odată ce a intrat în Familia Regală, Ninaki Priddy a început să discute cu jurnaliştii tabloidelor, cărora le-a împărtășit detalii despre prima nuntă. „Am fost ca surorile de când aveam doi ani, așa că știam că ar fi vrut mereu să se căsătorească. Să o văd în sfârșit făcând asta a fost… ei bine, a fost mare lucru pentru ea. A fost o nuntă atât de emoționantă”, a spus ea jurnaliștilor la acea vreme.

Deloc surprinzător, Ninaki a precizat că nu-și mai recunoaște prietena din copilărie: „Tot ce pot spune acum este că Meghan a fost calculată – foarte calculată – în modul în care s-a ocupat de oameni și relații. Este strategă când îşi cultivă cercurile de prieteni. Odată ce decide că nu faci parte din viața ei, poate fi foarte rece. Este mecanismul de oprire pe care îl are. Nu este nimic de negociat. Ea a luat decizia și atât.”

Fosta prezentatoarea a emisiunii Wags World, Lizzie Cundy, a cunoscut-o pe actriţă chiar după divorţul din 2013. Markle avea planuri mari şi era foarte decisă să-şi refacă viaţa. Nu cu oricine, bineînţeles, ci doar cu bărbaţi englezi celebri. Lizzie Cundy, considerată o mare petrecăreaţă în showbizul britanic, era sursa perfectă pentru nevoile atriţei americane.

Cundy a spus că ea și Meghan s-au întâlnit la o gală caritabilă din 2013, la Londra, la scurt timp după ce și-a încheiat prima căsătorie. „Cunoști băieți celebri? Sunt singură și îmi plac foarte mult bărbații englezi”, i-ar fi spus Meghan.

Cele două au păstrat legătura, iar Cundy a spus că a făcut schimb de mesaje cu Markle după ce s-a aflat despre relaţia cu Harry. „Am trimis un mesaj spunând: «Doamne, am auzit de Harry.»”, a rememorat Cundy. „Și ea a fost ca: «Da, știu. Vom încerca să ne cuplăm.» Probabil că palatul i-a spus să pună capăt contactului cu oamenii cu care s-a împrietenit în mass-media. Am fost literalmente blocată de ea”, a spus Cundy.

Atacul fostului coleg, actorul Wendell Pierce

Wendell Pierce este actor şi om de afaceri american şi a cunoscut-o pe Meghan în timp ce filmau pentru serialul Suits. Dacă soţia lui Harry a rămas în relaţii bune cu două staruri ale producţiei, Gina Torres și Sarah Rafferty, nu la fel se poate spune şi despre legătura cu Pierce, care a jucat rolul tatălui ei în serial.

Interviul realizat de Oprah a fost dezaprobat de Wendell, care nu s-a ferit să spună că este „insensibil și ofensator faptul că suntem cu toții complici la acest tip de bârfe de palat”. Declaraţiile au fost lansate la postul de radio LBC din Marea Britanie: „Astăzi, 3.000 de oameni vor muri în America din cauza Covid-19. Câteva sute de oameni vor muri în această oră în Marea Britanie…

Suntem în mijlocul unei pandemii, care, la un moment dat, înainte de aceste vaccinuri, am crezut că ar putea duce la un eveniment de extincţie dacă nu ne-am fi gândit la o modalitate de a o stopa.”

Câteva zile mai târziu, actorul şi-a înmuiat tonul și a postat pe Twitter, conform scmp.com. A fost un mesaj în care a subliniat că a comentat celebrul interviu fără să-l vadă şi fără să ştie că Meghan Markle a dezvăluit că se gândea la sinucidere la un moment dat.

„Nu am văzut interviul și nu știam că este vorba despre gândurile ei sinucigașe. Eu nu aș înjosi niciodată sănătatea mintală a unei persoane. Cuvintele mele au fost răsucite. Un truc clasic pentru un tabloid. Nu acesta era spiritul a ceea ce spuneam.”

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: