Evenimentul Zilei > International > Petrece regală de LUX la New York: Meghan Markle a „SPART” 350.000 de lire sterline pentru cumpărături extravagante şi o seară de pomină
Petrece regală de LUX la New York: Meghan Markle a „SPART” 350.000 de lire sterline pentru cumpărături extravagante şi o seară de pomină

Petrece regală de LUX la New York: Meghan Markle a „SPART” 350.000 de lire sterline pentru cumpărături extravagante şi o seară de pomină

Meghan Markle a zburat la New York ca o furtună pentru a da o petrecere de lux înainte de venirea pe lume a primului copil al cupului regal, cu cei mai apropiați prieteni. Dar şi pentru cumpărături speciale, de la cabină de duş până la haine care mai de care mai scumpe.

Dar mai întâi, moda. Afinitatea lui Meghan pentru culorile închise se potrivește perfect cu iarna din New York. După ce a ieșit din hotelul Upper East Side, viitoarea mama regală a purtat ochelarii de soare Le Spec întunecați, blugii "Skinny Maternity" pantofi bej cu toc și o geantă Carolina Herrera.

Plimbare prin NY

Meghan și prietena ei, actrița Abigail Spencer, au mers la cunoscutul Muzeu Metropolitan de Artă -muzeul găzduiește lucrări moderne și contemporane ale artiștilor din întreaga lume. Apoi cele două au mâncat la Café Boulud , în interiorul hotelului Surrey, la câțiva pași distanță. Restaurantul francez, a fost decorat cu prestigioasa stea Michelin şi a fost deschis de celebrul bucătar Daniel Boulud.  

Petrecerea regală

Seara, Meghan a apărut în hainele create de Victoria Beckham, accesorizată cu o eşarfă bogată neagră și geantă tot neagră Stella McCartney de 915 de lire sterline pentru petrecerea cu prietenii foarte apropiați dată la "The Polo Bar" al lui Ralph Lauren. 

Celebra locaţie a găzduit un număr de oaspeți celebri, printre care Kim Kardashian și Kanye West, Jennifer Lopez și Alex Rodriguez și Katy Perry, pentru a numi doar câţiva. Restaurantul este unul dintre cele mai preferate ale lui Donad Trump şi Melania Trump, notează thesun.

La evenimentul regal din New York au participat prieteni și celebrități de la tenismena Serena Williams la Amal Clooney, soția celebrului actor George Clooney, iar cadourile nu au lipsit. Toată acestă deplasare, incluzând şi petrecerea, ar fi costat în jur de 350.000 de lire sterline ceea ce înseamnă foarte mult tinând cont cât este de conservatoare populaţia Regatului Unit, apreciind până şi presa britanică că este o extravaganţă tot ceea ce a făcut Meghan.

 

Publicat in categoriile: International
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: