Evenimentul Zilei > Actualitate > Meghan Markle, cea mai bine îmbrăcată celebritate din 2018
Meghan Markle, cea mai bine îmbrăcată celebritate din 2018

Meghan Markle, cea mai bine îmbrăcată celebritate din 2018

În vârsta de 37 de ani, Markle, devenită Ducesă de Sussex în urma nunții sale cu Prințul Harry se află în fruntea clasamentului.

Fosta actriță din serialul american “Suits” a întrecut nume grele de la Hollywood precum Cate Blanchett și Sandra Bullock. Din clasament mai fac parte celebra avocată pentru drepturile omului Amal Clooney, dar și starul de reality Kim Kardashian.

Acordarea acestei distincții unui membru al familiei regale reprezintă o premieră pentru celebra publicație americană.

,,Nu am inclus niciodată pe listă vreun membru al familiei regale sau pe cineva dinafara Hollywood-ului. Însă în 2018 nu poți avea această conversație fără a o menționa pe Meghan Markle”, a declarat directorul de stil și frumusețe al revistei, Andrea Lavinthal, pentru Reuters.

 ,,Stilul său a fost cel care s-a aflat în lumina reflectoarelor în acest an așa că am simțit nevoia nu doar să o includem pe listă, ci și să o desemnăm cea mai bine îmbrăcată”, a adăugat Lavinthal.

Originară din California, Markle a ocupat constant prima pagină a numeroase publicații celebre încă de la anunțul logodnei sale cu Prințul Harry din luna noiembrie a anului trecut.

 

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: