Markle, în vârstă de 38 de ani, va avea mai multe apariții în showul „I Do, Redo”, alături de cea mai bună prietenă a ei, stilista din Toronto, Jessica Mulroney, vedeta viitoarei emisiuni Netflix, potrivit unei surse apropiate echipei de producție. Apariţiile ei vor fi „sporadice”, potrivit sursei, care nu a spus dacă Markle va fi plătită şi cu cât.

De obicei un invitat special la televiziunea canadiană este plătit cu 588 de dolari pe zi, ceea ce ar putea să fie primele încasări pentru ducesa de Sussex.

Potrivit pagesix,  seria din 10 părți o va avea pe Meghan Markle ca invitat special. Odată divorțată și acum căsătorită cu un prinț, are deja experienţa necesară pentru a ajuta miresele să aibă nunțile visurilor lor. N-a trecut prea mult timp de când chiar ea a trecut prin ochii show-ului „I Do, Redo”, cu ceremonia fastuoasă, cu o serie de petreceri în Marea Britanie, care au costat peste 42 de milioane de dolari. Apoi… s-a vorbit despre rochia ei de mireasă care a fost realizată de Givenchy, despre inelul de logodnă extrem de scump realizat dintr-un diamant provenit din Botswana completat cu două pietre preţioase mai mici din colecția mamei lui Harry – Prințesa Diana.

Jessica Mulroney, în vârstă de 39 de ani, a filmat la nunta lui Meghan fiind considerată invitata de onoare a ducesei. După apariții frecvente la „Good Morning America”, unde da sfaturi despre cum să te îmbraci în funcţie de buget, Mulroney a primit oferta de a modera reality show-ul, care prezintă cupluri celebre din SUA și Canada.

Markle, care locuiește într-un conac al unui miliardar din Vancouver, împreună cu fiul său Archie şi Harry, de la despărțirea dramatică de Casa Regală britanică în ianuarie, caută în prezent un agent la Hollywood, potrivit rapoartelor de săptămâna trecută.

Totul ţinut la secret

Un publicist din Toronto, care lucrează la emisiunea lui Mulroney, a refuzat să comenteze, dar a spus că filmările pentru „I Do, Redo” nu sunt încă finalizate și că nu a fost stabilită nicio dată pentru premiera sa. Sâmbătă după-amiază, rețeaua canadiană, CTV Communications, a redat o declarație în care spunea că „Ducesa de Sussex nu apare în viitoarea serie @CTV I do Redo.” Episoadele de 30 de minute vor fi transmise la nivel internațional pe Netflix, care este co-producător al show-ului împreună cu Bell Media din Canada.