Copilul lui Meghan Markle și al Prințului Harry crește pe zi ce trece. La doar zece luni, micuțul Archie aproape că umblă deja.

De când Meghan și Harry au decis să părăsească Marea Britanie, Archie locuiește alături de cei doi, în Canada. Ducii de Sussex au decis că vor să trăiască o „viață independentă financiar”, departe de Casa Regală.

Săptămâna aceasta, cuplul s-a întors în Marea Britanie, dar Archie Harrison Mountbatten-Windsor nu a venit cu părinții lui, întrucât ei urmează să se întoarcă în Canada în următoarele zile.

În timpul vizitei pe care a făcut-o la Școala Superioară Robert Clack din din Dagenham, în estul Londrei, Meghan l-a adus în discuție pe fiul său, despre care a spus că i-a „schimbat viața”.

Înainte de a urca pe scenă, în cadrul adunării realizate cu ocazia Zilei Internaționale a Femeii, Meghan a vorbit cu Geraldine Dear, una dintre femeile implicate în grevele Ford Dagenham.

„Am întrebat-o cum este Archie. Mi-a spus că azi are 10 luni și încearcă deja să meargă singur „, a spus doamna Dear, în vârstă de 66 de ani.

Totodată, fosta actriță a vorbit și despre modul în care Archie i-a schimbat viața și despre importanța maternității în viața unei femei.

Archie a rămas în aCanada, acolo unde locuiește alături de famila lui în prezent, într-un conac de 10 milioane de lire sterline de pe insula Vancouver.

Se pare că Regina a fost afectată de plecarea strănepotului ei. În vârstă de 93 de ani, aceasta și-a dezvăluit cea mai mare teamă, aceea că nu va ajunge să îl mai vadă, informează The Sun.