Totodată a spus la revedere şi rolului ei de membru senior al familiei regale. Iar ultima sa apariţie a fost incredbilă, cu un machiaj îndrăzneţ şi plin de farmec a lăsat să se înţeleagă că pentru ea este o uşurare că a ales să plece departe de Regatul Unit.

Ne părea tristă, spun tabloidele britanice. Jurnaliştii au fot încântați să vadă cât de fericită arăta de când a plecat în Canada, iar aspectul ei, cel mai bun de până acum, emana o frumusețe dramatică.

Meghan Markle și-a făcut ultima apariție publică ca ducesă de Sussex înainte ca ea și prințul Harry să renunțe la funcția de regali superiori. Și desigur, a ales o ținută pe care nu o vom uita niciodată. A fost perfectă.

Meghan și Harry au ajuns la Westminster Abbey din Londra unde s-au alăturat membrilor regali  pentru a sărbători Ziua Commonwealth-ului 2020. Perechea a folosit momentul final pentru a comunica un mesaj de solidaritate şi că sunt extrem de fericiţi.

Rochia verde a lui Meghan este o creaţie Emilia Wickstead, cu un design asimetric de pelerină în jurul gâtului și umărului stâng, iar accesoriile au fost alese cu mare atenţie realizânt un look perfect. Meghan a ales culoarea verde, o alegere inteligentă, spun experţii.  Verdele salută primăvara, în același timp fiind vibrant și tineresc. Reprezintă bogăția și „bunătatea”. Nu mai vorbim de chipul lui Meghan plin de zâmbet arătând că nu regretă absolut nimic.