Kate o bate pe Meghan şi devine cea mai populară icoană a modei din Familia Regală

Kate Middleton este icoana regală numărul , cu aproape jumătate dintre britanici care au votat-o ​​în comparație cu doar o cincime pentru Meghan Markle , a dezvăluit Fashion Retail Academy.

Kate a fost votată de 47,8 la sută dintre cei chestionați. Iar Meghan a obținut doar 20,1 la sută din voturi. Regina vine pe al treilea loc ca cea mai influentă icoana regală în modă datorită rochiilor strălucitoare și a pălăriilor foarte elegante şi potrivire. Unul din zece spune că regina influențează cel mai mult stilul lor vestimentar.

Prințul Harry a fost numit cel mai elegant bărbat regal

Harry a fost votat de 14 la sută dintre britanici, în timp ce doar 11 la sută dintre respondenți au spus că sunt influențați de stilul mai structurat al prințului William. Datele studiului arată că aproape 19 la sută dintre bărbaţii britanici sunt influențați de stilul vestimentar regal.

Această veste nu tocmai bună este dintr-o serie de lovituri pe care Meghan le încasează, întrucât mutarea ei în Canada a fost tulburată din cauza problemelor cu securitatea extrem de costisitoare. Iar petiția din partea cetățenilor canadieni care solicită oficialilor din țară să nu plătească factura pentru securitatea lor, este o altă veste proastă.

Numai că, Aaron Wudrick, directorul de la Federația canadiană a contribuabililor a declarat: „Canadienii sunt încântați să-i aibă ăe ducele și ducesa de Sussex în Canada. Dar nu sunt motive de îngrijorare deoarece au spus chiar ei că nu sunt de acord cu faptul ca contribuabilii să fie obligați să îi sprijine în timp ce locuiesc aici. Toți canadienii le doresc binele pentru că își dau seama de ambiția lor de independență financiară”, se arată în comunicatul federaţiei.