Evenimentul Zilei > International > Meghan bate toate recordurile în materie bijuterii. Evaluarea sumei este impresionantă
Meghan bate toate recordurile în materie bijuterii.  Evaluarea sumei este impresionantă

Meghan bate toate recordurile în materie bijuterii. Evaluarea sumei este impresionantă

Meghan Markle, pe lângă hainele pe care le are de la cele mai celebre case de modă, a acumulat bijuterii în valoare de 600.000 de lire sterline doar în şase luni.

Când Meghan a purtat un inel de eternitate la Trooping the Color din Lndra luna aceasta, la prima sa apariţie publică după naşterea micului prinţ Archie, era clar că acesta avea o semnificaţie specială. Nu numai că grupajul de diamante al inelului a fost creat, se spune, de Harry Collins, bijutierul personal al reginei, dar acesta i-a fost dăruit de soţul său, principele Harry, ca dar de aniversare a căsătoriei lor.

O nouă achiziţie: un nou inel pentru eternitate al lui Meghan Markle de 4.350 de lire sterline

Inelul este cel mai recent dar dintr-o colecţie extraordinară de bijuterii pe care Meghan Markle a acumulat-o în ultimul an şi care acum a fost evaluată la suma uimitoare de 600.000 de lire sterline. Aceasta include printre altele şi inelul de acvamarin al Prinţesei inimilor, Diana, de 75.000 de lire sterline, pe care Meghan l-a purtat în ziua nunţii, apoi cerceii Cartier, de 60.000 de sterline, şi un set de bijuterii perlate cu diamante de 4.275 de lire, cadou de la regină. 

De fapt, colecţia de 91 de piese, care are şapte coliere, 23 brăţări, 26 inele și 35 perechi de cercei, este atât de semnificativă încât eclipsează cea a soacrei ei (Camilla, nu Diana, cea de drept), titrează Daily Mail.

 

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.
Publicat in categoriile: International
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: