Când Meghan a purtat un inel de eternitate la Trooping the Color din Lndra luna aceasta, la prima sa apariţie publică după naşterea micului prinţ Archie, era clar că acesta avea o semnificaţie specială. Nu numai că grupajul de diamante al inelului a fost creat, se spune, de Harry Collins, bijutierul personal al reginei, dar acesta i-a fost dăruit de soţul său, principele Harry, ca dar de aniversare a căsătoriei lor.

O nouă achiziţie: un nou inel pentru eternitate al lui Meghan Markle de 4.350 de lire sterline

Inelul este cel mai recent dar dintr-o colecţie extraordinară de bijuterii pe care Meghan Markle a acumulat-o în ultimul an şi care acum a fost evaluată la suma uimitoare de 600.000 de lire sterline. Aceasta include printre altele şi inelul de acvamarin al Prinţesei inimilor, Diana, de 75.000 de lire sterline, pe care Meghan l-a purtat în ziua nunţii, apoi cerceii Cartier, de 60.000 de sterline, şi un set de bijuterii perlate cu diamante de 4.275 de lire, cadou de la regină. 

De fapt, colecţia de 91 de piese, care are şapte coliere, 23 brăţări, 26 inele și 35 perechi de cercei, este atât de semnificativă încât eclipsează cea a soacrei ei (Camilla, nu Diana, cea de drept), titrează Daily Mail.