În fapt, așa cum arată presa de limbă română din Cernăuți, precum portalul www.bucpress.eu, care citează publicațiile din capitala Ucrainei, ideea unei megadezbateri politice în fața zecilor de mii de spectatori, pe stadion, a fost lansată de Zelenski, actor de comedie, care are toate șansele sa performeze până la urmă în fața publicului, fiind învățat cu scena.

Pe de altă parte, actualul președinte, Poroșenko, a ridicat mănușa, anunțând că acceptă provocarea. Ca atare, Poroșenko a transmis, printr-un mesaj video, acordul său, postat pe pagina sa de Facebook.

Regulile dezbaterii sunt formulate de legea privind alegerile prezidențiale, va rog s-o citiți. Aceasta poate apărea pe postul televiziunii publice, cu difuzare pe toate canalele de televiziune, pentru zeci de milioane de oameni.

Acestea sunt reguli deja stabilite. Daca vor pe stadion, stadion atunci să fie. Vă aștept, Vladimir Aleksandrovici”, a declarat cu nonșalanță Poroșenko.

Urmează ca data când va avea loc dezbaterea să fie stabilită de comun acord. Ne închipuim doar ce atmosferă va fi pe stadion, cu galerii și cu scandări.

 

 

 

 

Te-ar putea interesa și: