Evenimentul Zilei > Justitie > Medicii IML confirmă: Gyuri Pascu a murit de inimă
Medicii IML confirmă: Gyuri Pascu a murit de inimă

Medicii IML confirmă: Gyuri Pascu a murit de inimă

Poliţiştii au primit raportul medicilor legişti în cazul morţii lui Ioan Gyuri Pascu. Potrivit documentului care se află pe masa anchetatorilor, artistul a murit în în urma unui infarct miocardic.Procurorii urmează să stabilească dacă medicii și-au făcut datoria în acest caz.

  În 26 septembrie 2016, o veste tulburătoare zdruncina teribil lumea artiştilor din România: Ioan Gyuri Pascu murise, iar, la scurt timp, au început să se facă tot felul de speculaţii privind cauza morţii. Au trecut aproape patru luni, iar acum legiştii au trimis poliţiştilor rezultatele oficiale. Astfel, potrivit raportului medico legal, cauza morţii a fost insuficienţă cardio respiratorie, pe fond de infarct miocardic.În urma examenului toxicologic s-a stabilit că alcoolemia a fost 0, iar medicii legişti nu au găsit nici alte subsţante .

La scurt timp după decesul lui Gyuri Pascu, Daniela, fosta soţie a acestuia, cea de care a divorţat în 2010, după 17 ani de mariaj, cu doar două ore înainte de a face infarct, lui Gyuri Pascu i s-a făcut rău şi a fost chemată o ambulanţă, dar medicii au pus un diagnostic greşit, de atac de panică, oferindu-i doar un calmant.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.
Publicat in categoriile: Justitie
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: