Industria farmaceutică este un domeniu special, în care respectarea celor mai stricte norme de transport, depozitare, igienă sunt obligatorii. Pentru a garanta calitatea  produselor este nevoie de soluții speciale de cutii transport medicamente. Nicio companie ce activeză în domeniu nu își dorește să compromită calitatea produselor livrate. Prejudiciul de imagine care poate rezulta este unul foarte greu de îndreptat.

 

Schoeller Allibert este cel mai de încredere furnizor de soluții pentru producătorii și distribuitorii de medicamente, prin ofertarea de cutii de plastic, cât mai adaptate, de cea mai bună calitate. Navetele dublu stivuibile oferite de companie sunt varianta ideală, menită să îndeplinească cele mai înalte standarde ale industriei. Toate aceste produse sunt dezvoltate împreună cu beneficiari, pentru a garanta exigențele specifice domeniului. Ele sunt concepute din materiale care să nu  afectze calitatea produselor și care sunt perfect compatibile cu nevoile și specificațiile tehnice acceptate în domeniu.

Crearea de produse adaptate, rezistente și eficiente pentru industria farmaceutică reprezintă la ora actuală cheia succesului în vânzarea și în câștigarea unei cote de piață cât mai însemnate. Toate produsele ofertate sunt inovative, fiabile și complet reciclabile la sfârșitul perioadei de utilizare. De aceea Schoeller Allibert este lider de piața în oferirea de soluții pentru această industrie.

În sprijinul clienților exigenți și iubitori de calitate Schoeller Allibert a dezvoltat o gamă variată de soluții de cutii și ambalaje de plastic, atât standard, cât și personalizate. Containere mari pliabile, paleți din plastic, cutii, containere stivuibile, coșuri, containere pe roți sau pentru manipularea lichidelor, ambalaje diverse, navete pentru băuturi sau dublu stivuibile, găleți pentru substanțe periculoase etc, toate aceste produse de plastic, pe toate le puteți rehăsi în oferta acestui producător.

 

De ce să alegeți cutiile de transport medicamente comercializate de Schoeller Allibert? 

Compania este leader prin excelență pe piața soluțiilor de cutii de plastic și ambalaje din plastic, oferind  o gama extinsă de servicii și produse. Pe lângă soluțiile inovatoare de ambalaje din plastic, compania pune la dispoziția clienților o serie de servicii pe care le numesc gama completa de servicii 360º. Cu alte cuvinte, pentru a vă ajuta în obținerea celor mai bune rezultate pentru compania voastră, Schoeller Allibert se ocupă de fiecare pas al procesului dumneavoastră logistic, de la începutul până sfârșitul procesului de viață al produselor, inclusiv de reciclarea lor.

Principalele avantaje ale acestor soluții de ambalare distribuite și în România sunt : calitatea superioară, durabilitatea și funcționabilitatea. Achiziția și folosirea de astfel de produse asigură eficiență și rentabilitate lanțului de aprovizionare, reduc costurile de transport, cantitatea de deșeuri și ajută la protejarea mediului.

Soluțiile de cutii de plastic și de ambalaj folosite în industria farmaceutică trebuie să fie eficiente și să asigure protejarea medicamentelor pe întreg procesul de transport și depozitare. Ambalajele trebuie sa conserve calitatea produselor din momentul în care sunt preluate de la producaători, până în momentul în care ajung pe rafturile farmaciilor.

Producătorul este extrem de conștientă de importanța inovației și caută să vină mereu cu  produse care să devină standarde în industria producerii de cutii și ambalaje din plastic. De aceea foarte multe dintre modificările și îmbunătățirile semnificative din domeniul își au originea la această companie.

Compania lucrează cu cei mai importanți producători din industria farmaceutică, reușind să creeze o gama de cutii de transport destinate manipulării și distribuției, care să-i ajute pe producătorii să optimizeze procesele, sa elimine deșeurile și să minimizeze costurile cu transportul.

Iată care sunt principale avantaje ale cutiilor  pentru transportul medicamentelor?

Cutiile din plastic sunt mai ieftine decât ambalajele confecționate din materiale tradiționale, precum lemnul sau cartonul. Acest tip de cutii de plastic  sunt ușoare, cu durată de viață mai mare, pot fi depozitate mai ușor, sunt mai rezistente și mai sigure.  Sunt soluția ideală pentru transportul medicamentelor.

Alt avantaj al alegerii  acestui tip de cutii de plastic este  prețul de achiziție extrem de competitiv, cu un raport calitate-preț incontestabil. Faptul că sunt făcute din cele mai bune materiale, că au o durată mare de viață și că pot fi returnate pentru reciclare influențează foarte mult costurile logistice ale companiilor care decid să folosească aceste cutii de plastic.

Datorită tehnologiei avansate cu care sunt proiectate și datorită posibilității de personalizare în funcție de tipul de produs ce va fi ambalat, de  destinația utilizării lor, aceste cutiile de plastic se dovedesc extrem de utile și de eficiente pentru realizarea scopurilor pentru care au fost confecționate. 

Aceste cutii de plastic sunt returnabile și reciclabile, ceea ce le face să fie ecologice, nepoluante și prietenoase cu mediul înconjurător. Produsătorul Schoeller Allibert oferă și toate serviciile de reciclare necesare.

 

Dacă sunteți în căutarea unui partener de încredere pentru industria farmaceutică, accesati site-ul schoellerallibert.com și achiziționați cele mai durabile soluții de cutii de plastic pentru transportul medicamentelor. (P)

 

Te-ar putea interesa și: