Editura Evenimentul si Capital

Cele mai performante cutii pentru transport medicamente

Autor: | | 0 Comentarii | 142 Vizualizari

Cutiile de plastic și ambalajele de plastic sunt cele mai sigure soluții logistice de transport, depozitare și conservare a unor produse dintr-o serie de industrii, precum industria farmaceutică, alimentară, industria auto, industria băuturilor, agricultură etc. Toate aceste domenii au nevoie de cutii de plastic și ambalaje de plastic ușor manevrabile, cât mai sigure și de cea mai bună calitate.

Industria farmaceutică este un domeniu special, în care respectarea celor mai stricte norme de transport, depozitare, igienă sunt obligatorii. Pentru a garanta calitatea produselor este nevoie de soluții speciale de cutii transport medicamente. Nicio companie ce activeză în domeniu nu își dorește să compromită calitatea produselor livrate. Prejudiciul de imagine care poate rezulta este unul foarte greu de îndreptat.

Schoeller Allibert este cel mai de încredere furnizor de soluții pentru producătorii și distribuitorii de medicamente, prin ofertarea de cutii de plastic, cât mai adaptate, de cea mai bună calitate. Navetele dublu stivuibile oferite de companie sunt varianta ideală, menită să îndeplinească cele mai înalte standarde ale industriei. Toate aceste produse sunt dezvoltate împreună cu beneficiari, pentru a garanta exigențele specifice domeniului. Ele sunt concepute din materiale care să nu afectze calitatea produselor și care sunt perfect compatibile cu nevoile și specificațiile tehnice acceptate în domeniu.

Crearea de produse adaptate, rezistente și eficiente pentru industria farmaceutică reprezintă la ora actuală cheia succesului în vânzarea și în câștigarea unei cote de piață cât mai însemnate. Toate produsele ofertate sunt inovative, fiabile și complet reciclabile la sfârșitul perioadei de utilizare. De aceea Schoeller Allibert este lider de piața în oferirea de soluții pentru această industrie.

În sprijinul clienților exigenți și iubitori de calitate Schoeller Allibert a dezvoltat o gamă variată de soluții de cutii și ambalaje de plastic, atât standard, cât și personalizate. Containere mari pliabile, paleți din plastic, cutii, containere stivuibile, coșuri, containere pe roți sau pentru manipularea lichidelor, ambalaje diverse, navete pentru băuturi sau dublu stivuibile, găleți pentru substanțe periculoase etc, toate aceste produse de plastic, pe toate le puteți rehăsi în oferta acestui producător.

De ce să alegeți cutiile de transport medicamente comercializate de Schoeller Allibert?

Compania este leader prin excelență pe piața soluțiilor de cutii de plastic și ambalaje din plastic, oferind o gama extinsă de servicii și produse. Pe lângă soluțiile inovatoare de ambalaje din plastic, compania pune la dispoziția clienților o serie de servicii pe care le numesc gama completa de servicii 360º. Cu alte cuvinte, pentru a vă ajuta în obținerea celor mai bune rezultate pentru compania voastră, Schoeller Allibert se ocupă de fiecare pas al procesului dumneavoastră logistic, de la începutul până sfârșitul procesului de viață al produselor, inclusiv de reciclarea lor.

Principalele avantaje ale acestor soluții de ambalare distribuite și în România sunt : calitatea superioară, durabilitatea și funcționabilitatea. Achiziția și folosirea de astfel de produse asigură eficiență și rentabilitate lanțului de aprovizionare, reduc costurile de transport, cantitatea de deșeuri și ajută la protejarea mediului.

Elena Udrea a ramas SINGURA in Costa Rica! Cum a fost surprins iubitul ei, in Romania FOTO

Pagina 1 din 2

Stirile zilei

Alte articole din categoria: Sănătate

Alte articole din categorie

capital.ro
libertatea.ro
rtv.net
fanatik.ro
wowbiz.ro
b1.ro
cancan.ro
playtech.ro
unica.ro
dcnews.ro
stiridiaspora.ro

LASA UN COMENTARIU

Caractere ramase: 1000

CITEŞTE ŞI