Evenimentul Zilei > Actualitate > Anunț de ULTIMĂ ORĂ în MEDIA. Mirela Vaida s-a decis: RENUNȚĂ!
Anunț de ULTIMĂ ORĂ în MEDIA. Mirela Vaida s-a decis: RENUNȚĂ!

Anunț de ULTIMĂ ORĂ în MEDIA. Mirela Vaida s-a decis: RENUNȚĂ!

Gravidă în 5 luni, Mirela Boureanu Vaida va deveni mamă pentru a treia oară în primăvara anului viitor. Îndrăgita prezentatoare TV a decis să renunțe la unele proiecte profesionale.

Deoarece programul profesional este foarte încărcat, Mirela Vaida a luat decizia de a mai renunța la anumite proiecte, scrie CanCan.

Emisiunea live de la Antena 1, câteva spectacole la Teatrul Constantin Tănase, plus doi copii energici – cam așa arată programul Mirelei Vaida. În agenda ei mai era trecut și musicalul „Mamma Mia”, dar sarcina avansată a determinat-o să ia o pauză de la acest proiect. 

„E mult de dansat, sunt multe coregrafii sus, pe brațele balerinilor sau chiar pe scară, pe o scară normală, portabilă, mult dans, multe mișcări cu viteză, nu cred că e cazul să forțez. Din luna a șasea, nu am vrut nici eu și nici producătorii să ne asumăm vreun risc, m-am retras, fac o pauză până după naștere. Musicalul se mai joacă la Craiova în ajun de Crăciun, la sfârșit de an la Sala Palatului și o să mai aibă turnee prin țară anul viitor. Cu Teatrul de Revistă Constantin Tănase nu iau pauză decât poate prin martie-aprilie, când o să intru în prenatal. Acolo nu e atât de solicitant, cânt cu plăcere, ce simt, ce vreau, ce vrea să audă publicul, mă adaptez de la un spectacol la altul, așa că la Revistă mă mai găsiți”, a declarat vedeta pentru Libertatea.