Evenimentul Zilei > Actualitate > MECI de INFARCT făcut de CSM București în Liga Campionilor. Româncele s-au duelat cu o mare forță europeană
MECI de INFARCT făcut de CSM București în Liga Campionilor. Româncele s-au duelat cu o mare forță europeană

MECI de INFARCT făcut de CSM București în Liga Campionilor. Româncele s-au duelat cu o mare forță europeană

CSM București a remizat, vineri, pe teren propriu, în partida cu Larvik (scor 26-26), în prima partidă din Grupele Principale din Liga Campionilor.

CSM București a obținut doar un punct, vineri, la finalul confruntării disputate pe teren propriu, împotriva norvegiencelor de la Larvik. Partida s-a încheiat cu scorul de 26-26, iar la pauză, echipa oaspete a condus cu 13-12. Cu două minute și jumătate înainte finalului, nordicele au avut 26-23, dar româncele au reușit să marcheze de trei ori consecutiv.

„Mă bucură revenirea noastră de pe finalul meciului. Din păcate nu e ceea ce ne-am propus, noi ne-am dorit victoria. Am pierdut prea ușor avantajul din prima repriză. Păstrăm șanse de calificare. Va trebui să ne concentrăm pe meciurile următoare”, a spus Aurelian Roșca, antrenorul bucureștencelor, pentru Digi Sport.

În clasament, pe primul loc se află Gyori Audi ETO KC, cu 6 puncte, urmată de RK Krim Mercator, 6 puncte, Larvik, 5 puncte, FC Midtjylland, 4 puncte, CSM București, 3 puncte, Team Esbjerg, 2 puncte.
Următorul meci al CSM-ului este programat pe 4 februarie, la Ljubljana, cu formația slovenă RK Krim Mercator.