Evenimentul Zilei > Social > Maurice Munteanu, JIGNIT la sala de sport de către nişte SPORTIVI
Maurice Munteanu, JIGNIT la sala de sport de către nişte  SPORTIVI

Maurice Munteanu, JIGNIT la sala de sport de către nişte SPORTIVI

Într-o postare pe contul personal de socializare, Maurice Munteanu, unul dintre cei mai apreciați stiliști de la noi, fashion editor și jurat în emisiunea „Bravo, ai stil!“ a povestit ce i s-a întâmplat la sala de sport. A asistat la un dialog între sportivi pe post de bârfitori, catalogând persoana în cauză ca şi cum ar deţine adevărul. Tipic românesc...

Maurice Munteanu; "O superbă dimineaţă de miercuri. Intru în sala de sport, la ora 9. Mă lovesc de echipa de baschet/handbal (whatever) a unui club bucureştean, în frunte cu antrenorul. ''Hahaha, uite-l p-ăla!''. ''Hahaha, ăsta e bulangiu, mă.''

Încerc să nu mă enervez. Respir, continui.

Plec de la sală. La semafor, lângă mine, o bunica (circa 60 de ani, look civilizat, tip profesoara de franceza), însoţită de nepoata ei (circa 13 ani): ''Ha, uite-l şi pe boul ăla.''

Dar sunt persoana publică, nu-i asa? Nu am voie să ripostez, nu am voie să îmi bag, nu am voie să îmi scot. Trebuie să le zâmbesc acestor animale (specimene, corectitudinea politica, mi s-a atras atenţia), trebuie să fiu un exemplu.
Hahaha. Hai sictir, boilor! Hai sictir, doamnă! Eşti o vaca!"
a scris Maurice Munteanu pe contul personal de Facebook.

Mesajele de pe contul său sunt de încurajare şi rugat să ignore pe cei TRŞTI:

"Diana Cosmin: Suntem o tara in care ura fata de ceilalti este un mod de viata…

Raluca Negreanu: Jalnic. Suntem pe o panta descendenta din toate punctele de vedere.

Alexandra Scarlat: Esti minunat iar proiectele tale vorbesc de la sine, sunt niste oameni chiar tristi, nuuuu, nu bagati in seama pentru ca cea mai buna forma de "razbunare" este succesul! I do appreciate you a lot!

Beatrice Juravle: Hahaha, uite-l si pe asta, pe omul asta frumos, inteligent si cu prea mult bun-simt! Gata, ti-am zis-o si eu!

Diana Elena Ignora: pe cat posibil hartuirea asta de tip picatura chinezeasca si incearca sa nu rabufnesti la umplerea paharului! Stiu, e foarte simplu de spus sau scris prin comentarii dar eu chiar cred ca vei reusi!

Simoiu Ana Maria: Nu, nu pentru ca esti persoana publica! Ci pentru simplu fapt ca este sub demnitatea ta ca om sa lasi astfel de abjectii sa te afecteze! Tu stii cine esti si unde te plasezi! Atat timp cat talerul atarna greu on the good side, don't worry!

Ioana-Gabriela Griga: Lasa, Maurice, cã ai şi destule doamne ( gen profesoarã de francezã ) care te admirã şi te preţuiesc. Pânã la urmã asta conteazã ! Restul sunt…"cantitate neglijabilã"!

Liliana Ionescu: Ăștia suntem, din nefericire… și suntem obligați să respirăm același aer cu specimene de acest gen.
Educație 0, in schimb pretenții și ifose la tot pasul. Nu trebuie să te iubească toată lumea .
Calitatea unui om este apreciată de cine trebuie. Nu merită să te necăjești!". Sunt doar câteva mesaje de pe pagina de socializare a lui Maurice Munteanu.

Publicat in categoriile: Social
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: