Matteo Salvini, ATACAT din Germania! A fost făcut FASCIST de către un reprezentant al unui ONG pro MIGRAŢIE

Matteo Salvini, ATACAT din Germania! A fost făcut FASCIST de către un reprezentant al unui ONG pro MIGRAŢIE

Sören Mojem l-a atacat pe Salvini, iar profilul său a dispărut de pe site-ul web al ONG-ului Mission Lifeline din Germania, care, într-un tweet l-a făcut pe ministrul de Interne FASCIST.

Aseara, profilul lui Soeren Moje a dispărut brusc de pe site-ul oficial al ONG-ului german Lifeline. "Politica a pierdut, a sosit timpul să acționăm", a scris mecanicul auto.

Matteo Salvini a postat pe Facebook fotografia lui Soeren Moje: "Priviți  reprezentantul ONG-ului care mă face fascist" publicându-i fotografia de profil. "Acest domn este în echipajul navei ONG-ului german care, așteptând să-și încarce imigranții, m-a  făcut fascist".

Ne puteți urmări și pe Google News

În fotografie îl vedem pe mecanicul Moje cu o creastă de cocoș, cu un inel în nas, plin de pietre care atârna din nări. Este ușor de recunoscut acel chip din mai  multe interviuri de pe YouTube, în care Soeren Moje îşi face treaba bine pe "nava misiunii" a ONG-ului. Este o față imposibil de confundat, are 31 de ani şi, spune despre el că iubește animale, este anti-fascist și, mai presus de toate, are o filozofie foarte precisă despre vieță: "Eu trăiesc conform regulilor mele", a declarat acesta.

Oricum, după gafa făcut de punk-ist, ONG-ul însuși s-a grăbit să minimalizeze incidentul, explicând că nu a fost un gest voluntar, ci doar o scăpare.  Apoi, de sâmbătă noaptea Soeren Moje nu a dispărut doar de pe paginile site-ului oficial al Mission Lifeline, ci și din fotografiile oficiale ale ONG-ului, după cum a explicat un ofiţer de presă foarte amabil al ONG-ului german Axel Steirer, fără a explica mai multe despre incident, informează corriere.it