MĂSURI DE SECURITATE înăsprite la EURO 2016. Ce trebuie să faci dacă mergi pe STADE DE FRANCE să-i susţii pe tricolori

MĂSURI DE SECURITATE înăsprite la EURO 2016. Ce trebuie să faci dacă mergi pe STADE DE FRANCE să-i susţii pe tricolori

Peste 15.000 de români sunt aşteptaţi la meciul de deschidere al Campionatului European de Fotbal 2016, unde tricolorii vor juca împotriva ţării gazdă, Franţa. Autorităţile din hexagon au impus măsuri de securitate suplimentare, dat fiind faptul că, la adresa evenimentului au fost emise ameninţări teroriste. Forţele de ordine se tem să nu aibă loc un nou incident ca atentatul din noiembrie 2015, care s-a soldat cu 130 de morţi şi oficiali francezi.

Pe lângă echipa naţională şi suporteri, mai mulţi poliţişti şi jandarmi români au fost mobilizaţi în capitala franceză pentru a se asigura că situaţia va fi sub control pe toată durata competiţiei. 

Suporterii sunt sfătuiţi să se informeze cu atenţie şi să citească măsurile de securitate impuse de autorităţile franceze. Astfel:

- Se vine cu trei ore înaintea partidei - Spectatorii vor fi controlaţi de trei ori până la intrarea în stadion - Fără vopsea pe faţă! Singurele tipuri de vopsea acceptate sunt dungile de pe obraz în culorile ţării susţinute - Bannerele sunt strict interzise - Sunt acceptate steagurile - 2,5 milioane de oameni şi-au asigurat un bilet - 77.000 de oameni de ordine vor asigura buna desfăşurare - 13.000 de poliţişti în civil vor patrula, informează Antena 3

Ne puteți urmări și pe Google News