Evenimentul Zilei > Monden > „Masked Singer România”- Pușcăria vedetelor. Ce pregătește noul show
„Masked Singer România”- Pușcăria vedetelor. Ce pregătește noul show

„Masked Singer România”- Pușcăria vedetelor. Ce pregătește noul show

Masked Singer România, noul show Pro Tv, va începe în această primăvară, iar vedetele înscrise în concurs vor urma o serie de reguli extrem de stricte.

Vedetele vor fi în permanență urmărite de bodyguarzi și nu vor avea voie să vină la filmări cu telefoanele mobile. De asemenea, pentru a fi siguri că nicio informație nu va „transpira” în afara culiselor și că nimeni nu va ști ce star-uri se ascund în spatele măștilor, doar doi oameni din staff-ul show-ului vor cunoaște identitățile participanților.

Totodată, vor fi folosite dubluri ale concurentilor, pentru a îi păcăli pe paparazzi. În egală măsură, vedetele care vor participa -sportivi, actori, cântăreți, influenceri- nu vor avea voie să se apropie de membrii staff-ului sau să vorbească cu ei, pentru a nu le fi recunoscută vocea. Mai mult, persoanele care vor vizita concurenții vor purta și ele măști.

De-a lungul show-ului „Maked Singer România”, mai multe vedete vor cânta și se vor duela costumate fiind în personaje fantastice. Identitatea lor va ramane secretă până când vor părăsi competiția.

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: