Evenimentul Zilei > Actualitate > Mașină lovită de tren, la Soloneț. Trei persoane la spital
Mașină lovită de tren, la Soloneț. Trei persoane la spital

Mașină lovită de tren, la Soloneț. Trei persoane la spital

Trei persoane au fost rănite, duminică, după ce mașina în care se deplasau a fost lovită de un tren. Oamenii au ajuns la spital.

Potrivit Centrului Infotrafic, accidentul s-a produs duminică dimineața pe secția de cale ferată 511, la o trecere la nivel fără bariere, situată pe raza localității Soloneț, în județul Suceava.

La fața locului au intervenit reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență Suceava, cu două autospeciale de descarcerare și trei ambulanțe. Din cele trei victime, doi bărbați și o femeie, una a rămas încercerată, fiind extrasă de pompieri.

Trenul implicat în accident are un singur vagon, în care se aflau, conform declarațiilor conductorului, zece persoane, care nu au acuzat probleme medicale, mai arată  News Bucoviona.

”Accidentul a avut loc în această dimineată, la ora 9.15, între stațiile Suceava și Cacica, la trecerea la nivel cu calea ferată, semnalizată cu indicator rutier „Crucea Sfântului Andrei”, de la km 15+900. IR 5735 care circula în relația Suceava – Cacica a surprins și lovit un autoturism la trecerea la nivel, semnalizată, conform prevederilor legale, cu indicator rutier.

Din primele informații, șoferul autoturismului nu s-a asigurat înainte de traversarea trecerii respective, deși, conform prevederilor Codului Rutier, avea această obligație. Organele de anchetă au sosit la fața locului la ora 11.20 pentru efectuarea măsurătorilor. După finalizarea acestor proceduri, privind măsurătorile la locul accidentului, circulația feroviară va fi reluată.  La ora 11,40 trenuil și-a reluat circulația, fiind și singurul afectat de întârziere pe ruta respectivă”, a transmis Oana Brânzan, purtător de cuvânt CFR SA.

Sursa foto – video: News Bucovina