Evenimentul Zilei > Actualitate > Mascații au rămas fără replică. Ce arsenal au găsit într-o locuință din Arad
Mascații au rămas fără replică. Ce arsenal au găsit într-o locuință din Arad

Mascații au rămas fără replică. Ce arsenal au găsit într-o locuință din Arad

Doi arădeni  aproape că se pregăteau să meargă la război, așa multe arme și accesorii aveau în dotare. Ei a fost identificați de oamenii legii și s-au ales cu dosare penale.

Cinci arme, zeci de cartușe, două camere de supraveghere  a vânatului au fost găsite sâmbătă în Arad, în urma a două percheziții la persoane bănuite că le dețin ilegal.

Potrivit Poliției Arad, oamenii legii au făcut, sâmbătă dimineață, două percheziții în localitățile Ilteu și Troaș, la persoane bănuite de deținere de arme și muniție fără respectarea normelor legale.

”În locuința unui bărbat de 35 de ani din Ileu au fost depistate elemente de muniție, respectiv alice din plumb de diferite dimensiuni, iar la domiciliul unui alt bărbat, de 47 de ani, din Troaș, s-au găsit: o armă de vânătoare cu glonț calibru 8X57 mm, cu o lunetă, o armă de vânătoare cu două țevi, calibru 12 mm, o armă de vânătoare cu glonț, calibru 7X57 mm, un revolver neletal, de calibru 380 mm, un pistol neletal marca, de calibru 8 mm, trei lunete, dintre care una de tip militar, un suport prindere pe țeavă pentru dispozitive de iluminat, 51 cartușe și tuburi de cartus calibru 8X57 mm, 60 cartușe și tuburi calibru 7X57 mm, 44 cartușe de calibru 12 mm, două camere de supraveghere vânat, un binoclu și un proiector cu fir si acumulator”, a transmis Poliția Arad.

Bărbatul din Troaș a fost reținut pentru 24 de ore. El, dar și celălalt bărbat care a fost percheziționat, sunt cercetați pentru nerespectarea regimului armelor și munițiilor, în cauză polițiștii continuând documentarea activității lor infracționale.