Citeşte şi: Teroare în Belgia. Două explozii PUTERNICE pe aeroportul din Bruxelles şi una la metrou. Presă: 11 morţi şi zeci de răniţi. Fiica lui Mircea Rednic, antrenorul echipei Dinamo Bucureşti, a TRĂIT clipe de groază | GALERIE FOTO şi VIDEOMartorii declară că s-ar fi auzit strigăte în limba arabă, dar şi focuri de armă. Pe aeroport se afla şi fiica antrenoruluI Mircea Rednic, Luana Rednic, care a povestit pentru Digi24 cum a reuşit să se adăpostească.

"Au fost două bombe în aeroport, la două intrări diferite. Eu eram la check-in, s-a auzit o bubuitură foarte tare, n-am ştiut ce se întâmplă. A venit un vânt foarte puternic şi cald, iar lumea a început să alerge în toate direcţiile.

Din ce mi-am dat seama, au fost la plecare, înaintea controlului de securitate. Cineva m-a tras apoi de mână şi m-a băgat în birou. Ne-am închis acolo şi ne-am băgat sub masă.Lumea era pe jos, era praf, nu prea îmi amintesc altceva. Am stat în birou cred că 15 minute, apoi am fost anunţaţi că trebuie să evacuăm aeroportul. Acum ne aflăm pe pistă, nu ni s-a spus nimic.

Ulterior s-au auzit şi focuri de armă. Nu am apucat să mă uit în jur, să văd cine a intervenit. Am văzut răniţi pe jos", a spus si Luana Rednic.

O româncă a scris pe Facebook că era foarte aproape de aeroport în momentul exploziei şi că nu va putea uita uşor scenele din aeroport: "Pentru cei care ma suna sau imi dau mesaje, nu prea am baterie sa va răspund asa ca va anunt ca Sunt ok, tocmai ma dadeam jos din autobuz cand a avut loc explozia, dar scenele cu supravietuitorii răniți, unii fara membre, si panica nu vor fi usor de uitat… In ce lume trăim?".

Un alt supravieţuitor aflat pe aeroport în momentul exploziei a scris pe Facebook.

"Sunt pe aeroportul din Bruxelles. 2 bombe au explodat la 30 de metri distanța. Le-am simțit suflul din plin. Încerc sa uploadezi video de la fata locului, dar nu reușesc. Se pare ca au scăzut viteza de comunicații", a scris Mihai Delea.