Evenimentul Zilei > Actualitate > Marius Șumudică: „Nu mai pot dormi din cauza Războinicului Luminii”
Marius Șumudică: „Nu mai pot dormi din cauza Războinicului Luminii”

Marius Șumudică: „Nu mai pot dormi din cauza Războinicului Luminii”

Marius Șumudică, tehnicianul Astrei Giurgiu, l-a ironizat pe Gigi Becali, patronul Stelei, cel care afirmase că va aduce cinci jucători ai „alb-negrilor” pentru 3 milioane de euro.

Gigi Becali vrea să-i aducă la Steaua pe Budescu, Alibec, De Amorim, Enache și Morais, jucătorii Astrei Giurgiu, și este dispus să plătească 3 milioane de euro. Marius Șumudică, tehncianul giurgiuvenilor, l-a contrat pe finanțatorul „militarilor” și a afirmat că doar Budescu și Alibec valorează, împreună, 3 milioane de euro.

„Nu mai pot dormi din cauza Războinicului Luminii. Doar Budescu și Alibec valorează 3 milioane de euro. Dacă domnul Gigi Becali aşa a zis… Probabil nu ieşea pe un post tv să spună aşa ceva dacă nu discuta cu cineva din familia Niculae. Nu ştiu cum s-a ajuns la preţul ăsta, eu nu cred că patronul nostru ar da cei 5 jucători pe 3 milioane. Dar nu poţi să te pui cu Războinicul Luminii. Eu nu am vorbit de o lună şi jumătate cu domnul Niculae, nu ştiu ce planuri are”, a spus Marius Șumudică la Look Tv.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.