Evenimentul Zilei > Actualitate > Marius Șumudică a plecat în Turcia, dar nu uită campionatul intern. „Ele se vor bate pentru TITLU. De la CFR Cluj mă așteptam la mai mult”
Marius Șumudică a plecat în Turcia, dar nu uită campionatul intern. „Ele se vor bate pentru TITLU. De la CFR Cluj mă așteptam la mai mult”

Marius Șumudică a plecat în Turcia, dar nu uită campionatul intern. „Ele se vor bate pentru TITLU. De la CFR Cluj mă așteptam la mai mult”

Marius Șumudică fostul antrenor al Astrei Giurgiu, este de părere că FCSB și Dinamo au cele mai mari șanse pentru a câștiga titlul intern, la finalul sezonului.

Marius Șumudică, antrenor care a semnat cu turcii de la Kayserispor în această vară, urmărește tot ce mișcă în campionatul intern al României. „Șumi” a recunoscut că a ținut cu FCSB, în partida cu FC Voluntari, pentru că mulți dintre foștii săi elevi de la Giurgiu au evoluat în tricoul „roș-albastru”. Pe de altă parte, tehnicianul crede că echipa lui Gigi Becali se va bate la titlu, împreună cu rivalii de la Dinamo.

„Am avut, să zic aşa, o stare pe care n-am putut să mi-o explic. Pentru că, să fiu sincer, am ţinut cu ei. Erau jucătorii mei acolo. Aţi văzut şi voi faza golului. Schimbare de direcţie Budescu, centrare De Amorim, recentrare Teixeira. Mai lipseau Alibec să dea cu capul şi Şumudică pe bancă. Cred că FCSB şi Dinamo se vor bate la titlu. La CFR mă aşteptam la mai mult, sincer, dar cred că au aceeaşi problemă ca mine, 14-15 jucători noi. Din ce am văzut, Viitorul, dacă nu va vinde, va avea un cuvânt de spus", a spus Șumudică la Digi Sport.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: