Acesta a precizat că Mario Iorgulescu este şi în prezent internat, în stare gravă, într-un spital de stat din Italia.

Precizările avocatului vin după ce unele medii au scris în urmă cu câteva zile că Mario Iorgulescu ar fi dispărut din clinica unde era internat.

Potrivit avocatului, în niciun moment ancheta nu a fost îngreunată, iar Mario Iorgulescu nu a intenţionat să obstrucţioneze munca procurorilor.

De asemenea, avocatul nu a precizat foarte clar dacă anchetatorii români au încercat să îl audieze până acum, dar potrivit apărătorilor, autorităţile române au fost informate tot timpul despre evoluţia lui Mario Iorgulescu, iar familia a cooperat pe deplin cu procurorii.

Mario Iorgulescu este cercetat pentru ucidere din culpă și conducerea unui autoturism sub influența subtanțelor interzise. Decizia de a-l pune pe Mario Iorgulescu sub acuzare a fost luată în luna septembrie de procurorii de la Parchetul Capitalei.

Mario a fost informat că este anchetat pentru ucidere din culpă în România. La începutul lunii septembrie 2019, Mario Iorgulescu a fost internat în stare gravă la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Elias după ce a provocat un grav accident rutier, soldat cu un deces.

Acesta se deplasa cu un autoturism marca Aston Martin pe Șoseaua Chitilei dinspre Centura Capitalei către Pod Constanța, a pierdut controlul asupra volanului, a intrat pe contrasens și s-a izbit de un alt autovehicul condus de un bărbat tot în vârstă de 24 ani, care a murit pe loc.

Mario Iorgulescu avea o concentrație 1,96 g/l alcool pur în sânge la prima analiză și de 1,76 g/l alcool la cea de-a doua prelevare. De asemenea, tânărul consumase cocaină, au stabilit medicii de la Institutul Național de Medicină Legală.

Părinții tânărului mort în accident au acuzat o posibilă mușamalizare, potrivit digi24.ro

Te-ar putea interesa și: