Mario Fresh, speriat de tatăl Alexiei Eram. S-a obișnuit greu cu el

Mario Fresh, speriat de tatăl Alexiei Eram. S-a obișnuit greu cu el Alexia Eram, mai hotărâtă ca niciodată să se căsătorească. L-a luat prin surprindere pe Mario Fresh, Sursa foto Instagram

Mario Fresh a recunoscut că tatăl iubitei sale, Alexia Eram, l-a speriat foarte tare și că i-a luat luni întregi să se obișnuiască cu el. Artistul a mai spus că soțul Andreei Esca nu părea foarte prietenos.

Mario Fresh a vorbit despre momentul în care i-a cunoscut pe părinții iubitei sale, Alexia Eram. Artistul a recunoscut că soțul Andreei Esca l-a speriat și că a tremurat în fața lui jumătate de an. Chiar dacă l-au acceptat din prima zi, cântărețul a trecut prin momente dificile. Acesta a mai spus că părinții Alexiei au crezut că relația lor este o joacă.

„Încă nu e soacra mea, pentru că nu suntem căsătoriți. Nu vreau să mă căsătoresc momentan. De ce să fac asta?! (…) Am tremurat vreo jumătate de an. Nu îmi era atât de frică de Andreea, cât îmi era frică de domnul Alex. Vorbesc franceză în casă și eu nu înțeleg nimic. Asta e limba care se vorbește în casă. El e francez, iar copiii au făcut școala în franceză. Nu m-am apucat să învăț franceză. M-au acceptat din prima zi. Probabil au crezut că o să fie o joacă la început. Alexia avea 16 ani, eu aveam 17ani. Poate s-au gândit că stă două săptămâni cu mine și gata. Ne înțelegem foarte bine”, a spus Mario Fresh în podcastul lui Marius Manole.

Mario Fresh și Alexia Eram

Mario Fresh, speriat de tatăl Alexiei Eram. S-a obișnuit greu cu el. Sursă: Instagram

Iubita lui Mario Fresh vrea să fie mamă tânără

Recent, și Alexia Eram a vorbit despre relația cu Mario. Fiica Andreei Esca a declarat că își dorește să fie o mamă tânără, dar că nu vrea să se grăbească cu căsătoria. Ea a mai spus că are alte planuri de viitor și că îi place foarte mult viața. Aceasta a declarat că se înțelege foarte bine cu iubitul său, dar că sunt prea tineri pentru a trece la pasul următor.

Ne puteți urmări și pe Google News

„Și eu mă văd o mamă tânără, poate la 26-28. N-am abordat subiectul în familie, suntem prea tineri. Vreau acum să-mi iau permisul, pentru că mă chinui de vreo doi ani să-l iau, mai apoi să-mi termin apartamentul. Noi mai stăm până la copil. Am petrecut mult timp împreună în carantină, dar în rest, acum, nu. Suntem ca înainte. E schimbare la mine, că nu mai plec în Anglia. Oricum, nu ne grăbim. Avem patru ani și jumătate acum. Ne place viața, momentan”, a declarat Alexia Eram.

Cum s-au cunoscut cei doi

Alexia Eram și Mario s-au cunoscut în 2015. Fiica Andreei Esca era fana artistului, iar mama sa l-a invitat să cânte la ziua ei. De atunci, cei doi formează un cuplu.

„Am cântat în 2015 la ziua ei, nu ne cunoșteam, eram cu Velea, îl dublam. Ea era fana mea, mă plăcea foarte mult și nu știam care-i Alexia. Eu spuneam la microfon: <>. Dar nu știam cine e Alexia, mă uitam în stânga, în dreapta, erau zeci de fete în fața mea”, a povestit Mario.