Andreea Esca a ajuns pe mâinile medicilor. Cu ce probleme de sănătate se confruntă

Andreea Esca a ajuns pe mâinile medicilor. Cu ce probleme de sănătate se confruntă Sursa foto: Instagram

Prezentatoarea știrilor PRO TV nu trece prin cele mai bune momente. Aceasta a ajuns la spital din cauza unor probleme de sănătate, care o vor ține departe de pupitrul știrilor pentru o perioadă.

Prezentatoarea știrilor PRO TV nu trece prin cele mai bune momente. Aceasta a ajuns la spital din cauza unor probleme de sănătate, care o vor ține departe de pupitrul știrilor pentru o perioadă.

Andreea Esca se confruntă cu probleme serioase de sănătate. Vedeta a plecat din București într-o călătorie de afaceri însă a ajuns la urgențe. Medicii i-au impus o serie de restricții pentru a depăși acest impas.

Andreea Esca, probleme medicale care o țin departe de pupitrul știrilor

Prezentatoarea știrilor PRO TV a plecat cu avionul din București spre Cluj. Atunci când a aterizat înapoi în Capitală, vedeta și-a schimbat destinația planificată inițial,  ajungând la spital.  Andreea Esca nu a ezitat să le acorde încredere medicilor bucureșteni și să își rezolve problema medicală.

Ne puteți urmări și pe Google News

Vedeta s-a adresat unei renumite clinici private din Capitală. Astfel, aceasta aflat că trebuie să respecte o serie de îndrumări pentru a nu-și agrava starea. Jurnalista trebuie să facă repaus vocal, astfel că, pentru o perioadă ar urma să stea departe de pupitrul știrilor.

Are deviație de sept

Vedeta a aflat că are o deviație de sept nazal acută. Din acest motiv, în următoarele cinci zile aceasta trebuie să facă un repaus vocal. Mai mult, jurnalista a primit indicații să revină peste o săptămână la control în cadrul clinicii private.

Andreea Esca nu le-a ascuns fanilor din mediul online că se confruntă cu probleme de sănătate. Andreea vezi că și-a motivat lipsa din cadrul jurnalului de la PROTV. Ea a menționat că nu își poate recupera vocea într-un timp scurt, astfel că este nevoită să lipsească de la job.

Andreea Esca, probleme medicale

Sursa foto: Instagram Andreea Esca

,,Să vedem când îmi pot recupera vocea, astă seară, sigur, nu! Dar îi dă de cap doamna doctor”, a spus vedeta pe Instagram.

Andreea Esca, împăcată cu alegerea copiilor de a bate palma cu Antena 1

Prezentatoarea știrilor PRO TV este considerată o adevărată emblemă a postului. Andreea are o vechime considerabilă în cadrul trustului, fiind îndrăgită de milioane de telespectatori. Cu toate acestea ambii iei copiii au ales să bată palma cu Antena 1.

Astfel, Alexia și Aris Eram participă la America Express-Drumul Soarelui. Cei doi s-au dovedit a fi concurenți de temut până în prezent.