Evenimentul Zilei > Politica > Marian Petrache, secretar general al PNL: Gorghiu i-a cerut lui Chiuariu suspendarea din partid
Marian Petrache, secretar general al PNL: Gorghiu i-a cerut lui Chiuariu suspendarea din partid

Marian Petrache, secretar general al PNL: Gorghiu i-a cerut lui Chiuariu suspendarea din partid

Secretarul general al PNL, Marian Petrache, a anunţat azi că preşedintele PNL, Alina Gorghiu, i-a cerut senatorului Tudor Chiuariu suspendarea din partid până la clarificarea situaţiei sale juridice.

"Am vorbit azi (n.r. – luni) cu domnişoara preşedinte Alina Gorghiu, am înţeles că a avut o discuţie, ieri, cu domnul senator. Vedem ce spune domnul senator. (…) Domnişoara preşedinte i-a cerut suspendarea din partid până la rezolvarea situaţiei sale juridice",  a declarat Petrache, luni, la Palatul Parlamentului, citat de Agerpres.

El a precizat că nu cunoaşte răspunsul pe care i l-a dat senatorul Chiuariu preşedintelui PNL. Petrache a subliniat că în statutul PNL este prevăzut că, dacă un membru este condamnat pentru corupţie, cu suspendare sau executare, pentru fapte de corupţie, îşi pierde de drept calitatea de membru de partid.

"Dacă nu e condamnat pentru fapte de corupţie, ci pentru orice altă faptă, atunci nu îşi pierde de drept calitatea de membru de partid", a precizat Petrache.

Publicat in categoriile: Politica
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: