Maria Dinulescu, la „Evenimentele zilei”

Maria Dinulescu, la „Evenimentele zilei”

Fanii români ai trupei Depeche Mode care au aflat ieri că a fost anulat concertul de la Bucureşti s-au putut consola însă cu secvenţe din cel mai recent videoclip al celebrei trupe, „Peace”.

Fragmente din clipul piesei respective, al doilea single de pe albumul „Sounds of the Universe”, au fost difuzate ieri în premieră şi în exclusivitate la „Evenimentele zilei”, emisiune realizată de ziarul nostru şi difuzată de luni până vineri, de la ora 14.00, de B1.

Ieri după-amiază, în studioul „Evenimentelor zilei” s-a aflat, alături de moderatoarea Alina Stancu şi de reprezentanţii cotidianului nostru, şi fermecătoarea protagonistă a videoclipului filmat în România, actriţa Maria Dinulescu. Într-o formă de zile mari, locvacea artistă a povestit cu lux de amănunte experienţa filmării acestui clip, a cărui premieră oficială, după lansarea online de joi, e programată să aibă loc luni, 15 iunie.

Maria Dinulescu nu s-a arătat deloc intrigată de primirea mai degrabă rece pe care au făcut-o videoclipului fanii Depeche Mode - pe site-ul oficial, admiratori din toată lumea au taxat producţia drept cea mai slabă din istoria Depeche Mode! Tânăra ploieşteancă, ale cărei prestaţii din „Trafic” sau „California dreamin’ (nesfârşit)” au făcut-o cunoscută în toată lumea, ne-a mărturisit că, probabil, fanii au reacţionat aşa deoarece se aşteptau să-i vadă apărând în clip pe componenţii trupei, mai ales pe fondul problemelor de sănătate ale lui Dave Gahan.

Ne puteți urmări și pe Google News

În pofida acestor critici, actriţa a primit sute de mesaje de felicitare, imediat ce „Peace” a fost difuzat on-line.

După ce ne-a făcut complici la culisele filmării acestei producţii, fără să se sfiască să dezvăluie şi câteva detalii inedite din viaţa ei sentimentală, Maria a cucerit platoul de filmare al emisiunii „Evenimentele zilei” printr-o declaraţie şocantă: cu şăgălnicie, tânăra actriţă a recomandat publicului cinefil să nu se înghesuie la noua producţie românească intitulată „Casanova, identitate feminină”, peliculă în care Maria Dinulescu este, de asemenea, protagonistă.

Deşi ziariştii prezenţi în studioul instalat în redacţia noastră i-au spus actriţei că asistă în premieră la o scenă în care un artist repudiază propriul film, Maria Dinulescu a fost de neclintit în privinţa lungmetrajului care îşi aşteaptă premiera!