Margherita, fiica Clejanilor, a provocat un accident rutier în dimineața zilei de 23 mai, pe o stradă din Capitală. La fața locului s-a deplasat imediat un echipaj de poliție, iar cântăreața a fost testată atât cu alcooltestul, cât și cu drugtestul. Vedeta s-a ales cu permisul suspendat pentru 30 de zile, iar maşina a ajuns la service. Şi de aici… scandalul nu a mai încetat.

De parcă nu era suficient ce i s-a întâmplat, fata Vioricăi și a lui Ioniță și-a dat din nou în petic mărturisind  fanilor că ea nu are nevoie de droguri pentru că ea este, de fapt, drogul.

Mai mult, Margherita s-a lăudat pe  Facebook, că are o minte genială și că nu se stresează absolut deloc. În același timp, Margherita de la Clejani a adresat câteva cuvinte către o anumită persoană, căreia i-a spus că nu o interesează de ce părere are despre dânsa, deoarece nimeni nu se poate compara cu ea.

„Am o minte genială NO STRESS! Și nu am nevoie de droguri, pentru că EU SUNT DROGUL și mă injectez cu VERZIȘORI 💸 Ăsta e ANTIDOTUL! Și… cu ce crezi tu, nu dau nici 2 BANI, nu-mi pasă! Nu ai cum, nu te poți compara cu mine, sunt TANK și TOP… marș, că ZBOR în prima CLASĂ!💣”, este mesajul halucinant postat de Margherita de la Clejani pe Facebook.

Deși atunci când a fost oprită de poliție a fost depistată pozitiv la testul anti-drog, Margherita se jură și acum că nu a pus gura pe așa ceva, ba mai mult că este total împotriva consumului de stupefiante:

„Eu nu consum droguri, sunt împotriva drogurilor. Eu sunt contra droguri. Nu pot să-mi dau cu părerea despre asta pentru că nu sunt în măsură, voi lăsa organele abilitate să vorbească. (…) Îmi pare rău că tot acest scandal a ajuns să ia așa mare amploare.

Nu aș vrea să vorbesc despre acest lucru acum, vor vorbi organele de poliție. Nu este normal să se spună că am consumat heroină, vă rog frumos să remediați această poveste. Eu las legea să-și facă treaba”, a declarat Margherita potrivit cancan.