Evenimentul Zilei > Actualitate > Marcel Toader, trădat de cine se aștepta mai puțin. I-a întins mâna, dar l-a jecmănit: „Am încercat, dar degeaba!”
Marcel Toader, trădat de cine se aștepta mai puțin. I-a întins mâna, dar l-a jecmănit: „Am încercat, dar degeaba!”

Marcel Toader, trădat de cine se aștepta mai puțin. I-a întins mâna, dar l-a jecmănit: „Am încercat, dar degeaba!”

Omul de afaceri Marcel Toader s-a plâns că sunt câteva persoane cărora le-a împrumutat sume consistente de bani, dar acestea nu i-au mai dat banii înapoi.

După o perioadă mai lungă de absență în viața publică, Marcel Toader revine iarăși centrul atenției. De data asta este vorba despre un scandal financiar. Omul de afaceri nu mai poate recupera 50.000 de euro, sumă pe care a împrumutat-o cu mai multă vreme în urmă.

Invitat în emisiunea Star Magazin, Marcel Toader a răbufnit. A vorbit despre două persoane, dar fără a le preciza numele, care nu i-au returnat banii. Este vorba despre o sumă destul de consistentă, mai exact de 50.000 de euro. Marcel Toader a spus că este un om înțelegător, însă își dorește ca respectivele persoane să îi returneze banii, fiindcă „există o limită”.

„Sunt două persoane pe care le-am împrumutat şi care nu au catadicsit să-mi mai întoarcă banii. Nu, este vorba de contracte de împrumut neonorate, bineînţeles, adică nu au mai dat banii înapoi. Da! Şi de prietenie şi în al doilea caz şi de o oarecare rudenie, da.  Eu nu aş vrea să îi pierd, pentru că sunt un tip înţelegător. Sunt o persoană care are bun simţ şi înţelegere, dar există şi la mine o limită, ca la tot omul, înţelegeţi? Păi în total, vreo 50 de mii de euro. Am făcut de toate până acum, am încercat, am tot încercat cu frumosul, dar degeaba? Nu că m-au supărat, dar e păcat pentru că sunt banii mei şi trece timpul şi eu am nevoie de bani, normal, ca orice om, nu vedeţi ce vremuri trăim.”, a declarat Marcel Toader, conform Cancan.

Prima femeie care a ajuns la altar la brațul lui Marcel Toader a fost o franțuzoaică. Aceasta chiar l-ar fi inițiat pe fostul sportiv în afaceri. L-ar fi ajutat și cu o sumă importantă de bani pentru a începe primul business. A urmat jucătoarea de tenis Cătălina Cristea. Pentru scurt timp: un an și patru luni!

În 2005, cântăreața Anamaria Ferentz îl lua de soț. Nici căsnicia cu artista nu avea să dureze. S-a recăsătorit la scurt timp cu Diana Ghenu, cu 23 ani mai tânără decât el, fiica primarului din Berceni, de care s-a despărțit la fel de repede.

A urmat Gabriela Cristea, o căsnicie de aproape cinci ani.  În fine, ultima tentativă de mariaj a fost cea cu Maria Constantin.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: