Ciolacu îi vrea înapoi acasă pe românii stabiliți în Qatar

Ciolacu îi vrea înapoi acasă pe românii stabiliți în Qatar Marcel Ciolacu. Sursa foto: facebook

Marcel Ciolacu se află într-o vizită de lucru în Qatar. Premierul a avut, printre altele, o întâlnire cu românii stabiliți în Qatar unde le-a spus că își dorește să revină în țară, iar pentru asta va căuta „acele proiecte provocatoare care să-i motiveze”.

„A fost o bucurie pentru mine să fiu în mijlocul comunității românești din Qatar! Vă mulțumesc pentru seriozitatea și profesionalismul de care dați dovadă în domeniile în care activați și datorită cărora România este respectată aici!”, a declarat Ciolacu.

Ciolacu: Sunt ferm convins că în Qatar câştigaţi mult mai bine

Marcel Ciolacu le-a mai spus românilor din Qatar că cifrele care arată că economia României este în creștere se datorează stabilității politice. Iar una dintre promisiunile sale este că vrea să mentină acest ritm de creștere economică.

Ar putea fi o imagine cu 6 persoaneMarcel Ciolacu: comunitatea românilor din Qatar. Sursa foto: Facebook.

Ne puteți urmări și pe Google News

„Sunt ferm convins că în Qatar câştigaţi mult mai bine financiar decât aţi fi câştigat în România în acest moment. Eu sper din tot sufletul, nu numai cifrele care ne arată acest trend de creştere în România, care s-a datorat în primul şi în primul rând unei perioade de stabilităţi politice într-o perioadă de criză, de această dată şi de securitate, nu numai energetică sau pandemie, şi sper din tot sufletul ca împreună cu colegii mei până la sfârşitul mandatului să menţinem acest ritm de creştere”, le-a spus premierul românilor.

Marcel Ciolacu. Sursa foto: Facebook

Premierul îi vrea pe românii din Qatar înapoi acasă

Marcel Ciolacu le-a spus românilor din Qatar că înțelege eforturile pe care le-au depus românii pentru a se putea adapta într-o țară „atât de diferită de România”.

„Sunteţi într-o ţară total diferită de cea în care v-aţi născut şi e evident că eforturile dvs au fost cu atât mai mari să vă adaptaţi unei ţări atât de diferite de România. Aveţi respectul meu şi mă bucur că aţi dat curs invitaţiei d-lui ambasador”, a mai declarat premierul.

Ar putea fi o imagine cu 8 persoane şi copilMarcel Ciolacu: comunitatea românilor din Qatar. Sursa foto: Facebook.

Marcel Ciolacu nu ascunde faptul că și-ar dori ca acești români minunați care au ajutat la dezvoltarea Qatarului să revină acasă.

„Este evident că mi-aş dori să reveniţi în România, mai ales după cele povestite de domnul ambasador cât de implicaţi sunteţi şi cât de mult aţi dus la dezvoltarea proiectelor majore din Qatrar. Mi-aş dori foarte mult să găsim acele proiecte provocatoare pentru modelul dumneavoastră de aşteptare şi în România”, a concluzionat Marcel Ciolacu la întâlnirea cu românii din Qatar.