Evenimentul Zilei > Politica > Marcel Ciolacu a răbufnit împotriva Guvernului: ”Dar chiar nu vă crapă obrazul de rușine?”
Marcel Ciolacu a răbufnit împotriva Guvernului: ”Dar chiar nu vă crapă obrazul de rușine?”

Marcel Ciolacu a răbufnit împotriva Guvernului: ”Dar chiar nu vă crapă obrazul de rușine?”

Marcel Ciolacu, președintele PSD, a transmis un mesaj incredibil de dur guvernului Orban.

Președintele PSD, Marcel Ciolacu a reacţionat cu privire la alocaţiile copiilor pe care PNL nu le-a dublat aşa cum era prevăzut chiar de la începutul anului.

„Același Guvern incompetent care a făcut din deschiderea școlilor o mare bătaie de joc, se luptă acum pe toate căile să nu dubleze alocațiile copiilor!”, a scris Marcel Ciolacu pe contul personal de socializare.

Dar chiar nu vă crapă obrazul de rușine?!

„Este întrebarea liderului PSD şi continuă: Același Guvern incompetent care a făcut din deschiderea școlilor o mare bătaie de joc, se luptă acum pe toate căile să nu dubleze alocațiile copiilor!

Azi, peneliștii au contestat din nou la Curtea Constituțională legea votată de Parlament și promulgată de președintele Iohannis. Asta deși CCR le-a mai spus o dată că bat câmpii și că legea votată de PSD este perfect constituțională”.

Liderul PSD Marcel Ciolacu acuză Guvernul PNL dar şi pe Iohannis

„Iohannis trebuie să iasă astăzi și să justifice această nouă decizie aberantă a Guvernului său! Până când mai tolerează acest guvern care fură până și drepturile copiilor?!

Eu am un singur mesaj. Nu vă mai bateți joc de copii!

DUBLAȚI ALOCAȚIILE! Respectați legea!”, a concluzionat liderul PSD.

Este posibil ca imaginea să conţină: text care spune „Respectati legea! DUBLATI ALOCATIILE!”

Vă reamintim că Ordonanţa de urgenţă adoptată de Guvern prevedea o creştere de 20% de la 1 septembrie, iar următoarele creşteri să fie făcute de două ori pe an, până în 2022.

Legea prin care urmau să fie mărite alocaţiile a fost promulgată de preşedintele Klaus Iohannis. Alocaţiile trebuiau să fie dublate de la 150 de lei la 300 de lei, respectiv de la 300 la 600 de lei pentru copiii cu dizabilităţi începând cu 1 martie, dar Guvernul Orban a emis o OUG pentru a proroga termenul din cauza lipsei de bani.

Reacţia lui Cîţu cu privire la alocaţiile copiilor

„O decizie pe care am luat-o la începutul anului, pentru că știam că vor începe cu astfel de măsuri populiste în 2020, a fost aceea de a îngheța salariile demnitarilor, inclusiv ale parlamentarilor, dar să știți că nu au ajuns resursele. Poate ar putea unii dintre ei să mai doneze din venituri, să putem să avem la buget mai mulți bani. Cei care au votat să facă acest efort, atunci ar fi un demers credibil”, a declarat ministrul Cîțu.

 

Publicat in categoriile: Politica
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: