Marbella, visul oricărui turist pe perioada verii. Ce vă așteaptă la hotelurile din celebra destinație

Marbella, visul oricărui turist pe perioada verii. Ce vă așteaptă la hotelurile din celebra destinație Sursa foto: Dreamstime

Marbella este o destinație de vis pentru cei care preferă plajele nemărginite și distracția. Sectorul turistic este foarte bine dezvoltat în zonă, foarte multe hoteluri fiind bine cotate. Este și cazul Iberostar Selection Marbella Coral Beach, o locație de 5 stele. Aici prețurile unei nopți de cazare ajunge la câteva sute de euro.

Doar că unii dintre turiști se plâng pentru serviciile oferite. ”La sosire, ni s-a transmis că ne-au schimbat camera și am plătit 1.450 EUR pentru aceeași cameră pentru care grupul meu a plătit 700 EUR. Aerul condiționat nu a funcționat, a existat o scurgere și o inundație provenind de la toaleta mea, pe care am raportat-o ​​și a fost ignorată.

Destinație cu probleme

De asemenea, a trebuit să dau 4 apeluri la recepție înainte ca doamna să asculte, vă rugăm să trimiteți un ventilator în cameră. La check-out mi s-au cerut alți bani. Peste 96 € pentru taxele pentru băuturi și mâncare la piscină într-o zi în care nu am fost la piscină sau nu am comandat băuturi”, a povestit o turistă.

Hotel Don Pepe Gran Meliá este următorul pe listă. Foarte bine cotat și el, dar nu de către toată lumea. ”Am greșit când am ales acest hotel. Este de foarte proastă calitate, cu personal nepoliticos. Calitatea curățeniei este un dezastru. Hotelul merita jumătate din pret. Am plătit nivelul Roșu, dar mai bine pierdeam bani. Nu recomand acest hotel”, a conchis un turist.

Ne puteți urmări și pe Google News
plaja Marea Neagră

Marea agitată din aceste zile a făcut mai multe victime. Sursa foto. Dreamstime

Toxiinfecții alimentare și costuri suplimentare

Club Med Magna Marbella – Andaluzia este o altă locație de 5 stele. Și aici au fost sesizate probleme. ”Mâncarea este proastă - 3 persoane din grupul nostru au făcut toxiinfecții alimentare. Dacă doriți o cameră liniștită, nu plătiți pentru o vedere la mare.

Camerele se cutremură din cauza muzicii puternice, chiar și la 23:00, copilul meu de trei ani nu a putut dormi din cauza asta. De asemenea, personalul este foarte prețios, ca și când ți s-ar face o favoare.