Evenimentul Zilei > International > Manevra care ŞOCHEAZĂ Coreea de Sud. Unde au DISPĂRUT pur şi simplu 50 de SUBMARINE nord-coreene
Manevra care ŞOCHEAZĂ Coreea de Sud. Unde au DISPĂRUT pur şi simplu 50 de SUBMARINE nord-coreene

Manevra care ŞOCHEAZĂ Coreea de Sud. Unde au DISPĂRUT pur şi simplu 50 de SUBMARINE nord-coreene

Peste 50 de submarine nord-coreene, care reprezintă aproximativ 70% din flota cunoscută a Coreei de Nord, au dispărut, pur şi simplu, de pe radarele militare ale Coreei de Sud.

  6 VECHITURI ale armatei SUA la care Rusia nici nu VISEAZĂ. De ce tremură Moscova de zeci de ani | GALERIE FOTO 

Decizia Phenianului pare să fie una dintre consecinţele declaraţiilor celor două Corei prin care “starea de război”, o consecinţă a exploziei unei mine care a rănit doi militari sud-coreeni, a fost anulată.

Un purtător de cuvânt al Ministerului Apărării din Coreea de Sud a declarat, recent, că prezenţa submarinelor nord-coreene în apropierea ţării sale a atins un nivel fără precedent, conform Business Insider.

“Numărul lor este de aproape 10 ori mai mare decât cel obişnuit. Luăm situaţia foarte în serios”, a declarat acesta.

Agenţia sud-coreeană de ştiri Yonhap a citat un înalt oficial al armatei Coreei de Sud, care a declarat că ţara sa “mobilizează toate resursele de supraveghere” pentru a afla unde au dispărut submarinele Phenianului.

“Nimeni nu ştie dacă Nordul va ataca navele noastre de război sau pe cele comerciale”, a spus oficialul.


  Avionul care a SPULBERAT legile fizicii. Cum arată, în interior, PASĂREA NEAGRĂ şi spaima ruşilor | GALERIE FOTOPublicat in categoriile: International
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: