Mandorlini a scăpat momentan de demitere

Mandorlini a scăpat momentan de demitere

CFR Cluj a învins-o pe Pandurii şi tehnicianul italian poate sta liniştit că nu va fi demis cel puţin două săptămâni, până la viitorul joc din campionat.

Campioana CFR Cluj, echipa care ne va reprezenta ţara în grupele Ligii Campionilor, a jucat din nou slab în compania unui adversar modest din Liga I.

Echipa din Gruia a învins sâmbătă seară, pe teren propriu, pe codaşa Pandurii Târgu Jiu cu scorul de 2-1, dar jocul "feroviarilor" le-a dat fiori fanilor care se gândesc cu groază la duelurile din Liga Campionilor cu Bayern, AS Roma şi FC Basel.

Ardelenii au marcat două goluri în mai puţin de zece minute, dar spre final au avut din nou mari emoţii. "În ultimele minute mi-a venit în minte acel meci cu Astra ( n.r. - încheiat cu scorul de 2-2)", a spus antrenorul Andrea Mandorlini.

Ne puteți urmări și pe Google News

Fanii i-au acuzat pe jucători că-şi "lucrează" antrenorii

Tehnicianul italian a câştigat nu numai un joc, ci şi două săptămâni de linişte. Ameninţat cu demiterea, fostul jucător de la Inter Milano are o perioadă de "respiro".

Mandorlini a câştigat şi susţinerea suporterilor. Fanii campioanei i-au taxat dur pe jucători printr-un banner afişat la acest meci: "Ne credeţi tâmpiţi! Câţi antrenori mai vreţi să maziliţi?". Unul dintre antrenorii demişi la presiunea jucătorilor a fost cehul Dusan Uhrin junior.

"A fost un gest frumos că l-au susţinut pe Mandorlini. Jocul nostru nu se ridică la nivelul fanilor noştri", a spus Iuliu Mureşan, preşedintele clubului din Gruia.

Adversarele s-au împiedicat

CFR Cluj nu joacă nimic, dar nici adversarele ardelenilor din Grupa E a Ligii Campionilor nu par în formă. Bayern München a pierdut surprinzător sâmbătă, în etapa a doua din Bundesliga, în faţa nou-promovatei FC Kaiserslautern, care i-a învins pe bavarezi cu 2-0. AS Roma a pornit cu stângul în noul sezon din Serie A. Elevii lui Claudio Ranieri au terminat la egalitate, pe teren propriu, scor 0-0.

În schimb, FC Basel a dat de pământ cu Neuchatel Xamax, scor 4-1, într-o partidă contând pentru etapa a şaptea din Elveţia.

"Nu există medicament mai bun decât victoriile. Acum vin meciurile tari şi vom vedea la ce nivel suntem.“, ANDREA MANDORLINI, antrenor la CFR Cluj

CFR CLUJ - PANDURII 2 - 1 Marcator(i): E. Kone (19), Alcantara (24) / Cl. Voiculeţ (84 - penalty)

CFR CLUJ: Stăncioiu 5, Tony 5, Piccolo 6, Alcantara 6, Edimar 5, Bastos 6 (75, Peralta 5), G. Mureşan 5, Culio 5, Hora 6 (63, Kivuvu 5), Bud 5 (90, Batin), E. Kone 6. Antrenor: Andrea Mandorlini

PANDURII: M. Popa 5, G. Matei 4, Chiricheş 5, Pintilii 5, Grecu 4, Băcilă 5 (70, I. Iordache 4), C. Voiculeţ 6, Nasser 5, D. Orac 4 (83, Hidişan), Ad. Iordache 4 (30, Apostu 5), Stromajer 4. Antrenor: Ionuţ Badea

Arbitri: M. Balaci 5 - D. Iliescu 6, M. Nicoară 6 Stadion: "Dr. Constantin Rădulescu" - Cluj; Spectatori: 4.150