Evenimentul Zilei > Actualitate > ATERIZARE de URGENȚĂ pe unul dintre cele mai MARI AEROPORTURI. Motivul este INCREDIBIL. Toți pasagerii au fost ȘOCAȚI
ATERIZARE de URGENȚĂ pe unul dintre cele mai MARI AEROPORTURI. Motivul este INCREDIBIL. Toți pasagerii au fost ȘOCAȚI

ATERIZARE de URGENȚĂ pe unul dintre cele mai MARI AEROPORTURI. Motivul este INCREDIBIL. Toți pasagerii au fost ȘOCAȚI

Aterizările de urgență provoacă de fiecare dată tensiuni în rândul echipajului aeronavelor sau al pasagerilor care se află la bord. De cele mai multe ori, din fericire, defecțiunile tehnice sunt depistate la timp, astfel evitându-se adevărate dezastre.

Pe de altă parte există cazuri în care pasagerii au anumite probleme medicale, iar piloții trebuie să aterizeze de urgență pentru a nu le pune viața în pericol.

Există și cazuri în care aterizările în regim de urgență se fac din motive uluitoare. În această categorie întră și zborul care a aterizat la Manchester, din cauză că stewardesele nu au avut apă fierbinte pentru a face… cafea și ceai. Prin urmare, comandantul a luat decizia de a ateriza de urgență. Compania Jet2 și-a cerut scuze pasagerilor pentru întârziere. Aceștia ar fi trebuit să ajungă în Tenerife și au fost preluați, în cel mai scurt timp, de o altă aeronavă, scrie Cancan.