Evenimentul Zilei > Actualitate > Mamă ucisă de concubin, în fața copilului
Mamă ucisă de concubin, în fața copilului

Mamă ucisă de concubin, în fața copilului

Scene îngrozitoare pe o stradă din Târgu Mureș. O mamă a fost înjunghiată mortal, la câțiva pași de copilul ei.

În ciuda intervenţiei a trei jandarmi care se deplasau la serviciu, viaţa acesteia nu a mai putut fi salvată.

„În fapt, cei doi se deplasau cu un autoturism, împreună cu fiul minor, în vârstă de 6 ani, iar ca urmare a unor neînţelegeri, femeia ar fi coborât din autoturism, moment în care bărbatul ar fi coborât după aceasta şi cu un obiect înţepător, i-ar fi provocat mai multe leziuni la nivelul abdomenului.

Ulterior, bărbatul şi-ar fi provocat mai multe leziuni, cu acelaşi obiect înţepător, ambii fiind transportaţi la unitatea spitalicească în vederea acordării de îngrijiri medicale. Din nefericire, femeia a decedat la spital, iar în ceea ce îl priveşte pe bărbat, acesta a rămas internat în unitatea medicală”, a anunţat Inspectoratul de Poliţie Judeţean Mureş.

„Cauza se află în urmărirea proprie a unui procuror criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Mureş, cercetările fiind continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de omor, în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor producerii incidentului. Totodată, în ceea ce îl priveşte pe minor, acesta se află în îngrijirea bunicilor, cazul urmând a fi supus atenţiei Direcţiei Generale de Asistenţă Socială pentru Protecţia Copilului Mureş, în vederea luării măsurilor ce se impun”, a precizat IPJ Mureş, într-un comunicat de presă.

„Jandarmii s-au întors din drumul lor, moment în care bărbatul a înjunghiat femeia iar la strigătele colegilor acesta a fugit. Doi dintre colegi au alergat după agresor, în timp ce un alt coleg a acordat primul ajutor femeii, aproape inconştientă şi a sunat la numărul unic de urgenţă 112 pentru a solicita ajutor medical. Cei doi colegi au reuşit să-l prindă pe individ, după care au trecut la imobilizarea acestuia, luându-i totodată şi cuţitul pe care îl avea în posesie, observând faptul că era în stare de ebrietate.

În timp ce echipajul de salvare prelua cele două persoane, alţi doi colegi care au ajuns la locul faptei au aflat de la agresor că cele două persoane şi-au lăsat copilul într-o maşină aproape de pădurea de lângă oraş. Jandarmii au pornit în căutarea autovehiculului pe care l-au descoperit pe o stradă laterală iar în maşină era un minor, care plângea, fiind foarte speriat”, a precizat GJM Târgu Mureş.