Gest uluitor făcut de o femeie din București, în plină pandemie de Coronavirus. Și-a reclamat fiica la poliție pentru că a plecat din autoizolare, împreună cu iubitul.

Astfel, un nou dosar penal a fost deschis la Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 2, acolo unde este cercetat și bucureșteanul care s-a îmbătat, a circulat cu autobuzul 104 și care spunea că a venit din străinătate.

Așa cum a dezvăluit în exclusivitate evz.ro, tânărul nu fusese plecat din țară și nu era infectat cu COVID-19.

Așa cum reiese din comunicatul transmis de Parchtul de pe lângă Judecătoria Sectorului 2, mama feti a sesizat, miercuri, 18 martie 2020, polițiștii de la Secția 7 Poliție.

Acolo a reclamat că fiica sa și prietenul acesteia au fost plecați în Franța și s-au întors în România pe 16 martie, ziua în care a fost declarată satre de urgență.

Femeia a declarat că nici fiica ei și nici prietenul acesteia nu respectă măsura izolării la domiciliu impusă de autorități.

Anchetatorii au verificat și au stabilit că cei doi au intrat în țară pe la Vama Nădlac și au completat declarații pe propria răspundere referitor la respectarea măsurii izolării, fiecare la adresa unde locuiește. În acest caz a fost informată și Direcția de Sănătate Publică București.

Procurorii au deschis dosar penal pentru zădărnicirea combaterii bolilor.