Este vorba de Emeșe (foto), o fostă barmaniță care a sesizat, de mai multe ori, că este amenințată de ucigaș, iar autoritățile au tratat cu superficialitate amenințarea cu moartea. În final, ea a fost ucisă cu o armă de vânătoare.

Relevantă este descrierea făcută de avocatul Radu Chiriță, cel care a reprezentat interesele copilului de patru ani, rămas orfan în urma acestei tragedii. „O femeie a cerut ajutorul autorităților pentru că era bătută constant de concubin. Nicuna dintre instituțiile care ar fi trebuit să ia masuri împotriva bătăușului nu a apreciat corect și nu a făcut nimic împotriva concubinului”, a transmis avocatul. El a adăugat că, pe 27 ianuarie 2017, femeia a fost împușcată în cap cu o armă de vânătoare de fostul concubin, în timp ce se afla la serviciu. Cu câteva zile înainte, pe 15 ianuarie 2017, ea ceruse ajutorul prin 112.

Victima a facut plângere dar nu s-a luat nicio măsură pentru că bărbatul plecase. La câteva zile, bătaia s-a repetat. Femeia și un martor au sunat din nou la 112. Polițiștii au venit, dar nu au luat nicio măsură. Cei de la 112 nu au înregistrat mesajul disperat. Victima a depus, a doua zi, o nouă plângere la poliție. Autoritățile nu au acționat nici atunci. În 20 ianuarie 2017, agresorul și-a cumpărat, ilegal, o armă de vânătoare, iar două zile mai târziu și-a împușcat fosta concubină. S-a predat câteva ore după crimă. „Pentru fapta comisă este încarcerat și condamnat pe viață. La ce folos, un copil de patru ani a rămas fără mamă”, a transmis avocatul.

 

Te-ar putea interesa și: