Cântăreața, în vârstă de 61 de ani, a dat un decret prin care le interzice celor care au bilet la noul ei turneu, „Madame X”, să intre cu telefoane sau ceasuri inteligente.

După verificarea biletelor, toate telefoanele vor fi puse în siguranţă în saci speciali care nu vor putea fi deschiși până la finalul concertului. Pentru a-l debloca, deţinătorul trebuie să părăsească sala”, au declarat organizatorii. Fanii nu s-au arătat deloc mulțumiți de decizia luată de artistă, întrucât nu vor putea nici măcar sa facă fotografii în timpul concertului.

Turneul „Madame X“ a fost anunţat drept un turneul mondial intim, cu show-uri în săli mari. Această măsură se va aplica în mod special la următoarele concerte pariziene ale cântăreţei din sala Grand Rex, din data de 18 februarie până pe 4 martie 2020.

Madonna a lansat albumul „Madame X“, al 14-lea al cântăreţei, în luna iunie a acestui an. Ea a colaborat pentru acest disc cu Maluma, Quavo (Migos), Swae Lee (Rae Sremmurd) şi cântăreaţa braziliană Anitta.