Evenimentul Zilei > Monden > Mădălina Ghenea s-a afișat cu un nou bărbat. Modelul își trăiește dragostea în Dubai
Mădălina Ghenea s-a afișat cu un nou bărbat. Modelul își trăiește dragostea în Dubai

Mădălina Ghenea s-a afișat cu un nou bărbat. Modelul își trăiește dragostea în Dubai

Actrița Mădălina Ghenea este din nou îndrăgostită? După relațiile cu Gerard Butler, Philipp Plein, Matei Stratan ori Vito Schnabel, modelul ar fi în pragul unui noi povești de dragoste.

Ea a apărut alături de un tânăr misterios, în public, la Dubai. Marți, Mădălina Ghenea s-ar fi afișat pe o plajă de lux din Emiratele Arabe Unite, în zona Summer Salt, lângă Turnul Burj Al Arab, cu un domn misterios, care nu ar fi exclus să fie noul iubit al actriței. Ambii au ales ținute lejere pentru a se relaxa pe nisipul fierbinte din Dubai, scrie Cancan.

Imaginile apărute arată că personajele din prim-plan sunt, fără dubiu, Mădălina Ghenea și noul iubit. Frumoasa surprinsă în fotografii a optat pentru un costum de baie din două piese, în timp ce partenerul ei a preferat să iasă în public îmbrăcat cu un tricou fără mâneci și cu bermude. Cei doi au socializat pe plajă și au părut super-relaxați.

Discreția Mădălinei Ghenea

În continuare, Mădălina Ghenea continuă să fie super-discretă pe rețele sociale. Nu a mai postat nimic de trei zile pe Instagram, în condițiile în care ea era omniprezentă în social media.

În postările precedente a preferat să urce fotografii în care apare singură, lăsând de înțeles că nu ar fi implicată în vreo nouă relație amoroasă.
Asta și după ce la începutul anului, jurnaliștii italieni au anunțat că Mădălina Ghenea ar avea o idilă cu Nicolo Zaniolo, fotbalist legitimat la AS Roma. Jucătorul fiind cu 12 ani mai tânăr decât actrița.

„Înainte de a fi o persoană publică, sunt mamă”

„În aceste zile, s-au spus și s-au scris multe lucruri incorecte, care au provocat multă durere și tristețe. Cred că a venit momentul să clarific această situație și să fiu transparentă, din moment ce există persoane care suferă.

Sunt o femeie care muncește din greu și care este mamă. Timp de 20 de ani am fost aruncată în niște relații pe care nu le-am avut niciodată și nu am vorbit niciodată despre ele pentru că am preferat să-i las pe oameni să facă asta, iar eu să discut despre munca mea, despre proiectele mele, despre obiective și valori.

Nu am mai fost într-o relație de câteva luni bune, am zis asta și pe social media, și în interviuri. M-am ocupat de familie, de pasiunea mea pentru artă, fotografie și cinema. Sunt mândră de cariera mea profesională, de alegerile făcute și de faptul că sunt o femeie independentă.

Am cunoscut și cunosc foarte mulți oameni, dar doar câțiva dintre aceștia devin prieteni adevărați, pentru că, înainte de a fi o persoană publică, sunt mamă. De Crăciun și Revelion am fost alături de cele mai drage persoane din lume: mama mea și fata mea.

O întâlnire cu prieteni comuni, glume sau râsete pe rețelele de socializare nu exprimă neapărăt o relație cu cineva și nu ascunde ceva anume, nu credeți?”, a transmis Mădălina Ghenea, la vremea respectivă.