Evenimentul Zilei > Monden > Proiect surpriză. Mădălina Ghenea și Bobby Păunescu, în prim-plan
Proiect surpriză. Mădălina Ghenea și Bobby Păunescu, în prim-plan

Proiect surpriză. Mădălina Ghenea și Bobby Păunescu, în prim-plan

Mădălina Ghenea a anunțat că va face parte dintr-un nou proiect al lui Bobby Păunescu, cunoscutului regizor român. Frumoasa vedetă a transmis că este foarte încântată de acest proiect.

Ce pot face împreună Mădălina Ghenea și Bobby Păunescu? Frumoși și talentați sunt amândoi. Surprize de proporții se arată la orizont, susține retetesivedete.ro .

Un nou proiect la orizont

Mădălina Ghenea și regizorul Bobby Păunescu oferă surpriza anului! Vedeta de cinema a dat de înțeles că face parte dintr-un nou proiect al cunoscutului regizor român.

Frumoasa vedetă a scris pe pagina ei de Instagram că este „atât de încântată că fac parte din acest nou proiect”, cu trimitere la regizorul român. Acesta a preluat imediat postarea și a distribuit-o și pe profilul său de pe o rețea de socializare. Până acum însă, niciunul nu a oferit detalii.

La finele anului trecut, mai exact în luna decembrie, regizorul Bobby Păunescu a depus la Ministerul Economiei, Energiei și Mediului de afaceri un proiect de finanțare a mega-producției „Fantomele”.

E un film care se va realiza în colaborare cu americanul Kent Jones. Acesta e nimeni altul decât președintele prestigioasei Societăți de Film Lincoln Center și un apropiat al celebrului Martin Scorsese. Regia filmului îi va aparține lui Bobby Păunescu. Se vorbește, în acest context, de un buget colosal pentru producție. Suma reprezintă un record absolut pentru cinematografia românească.

Cine sunt „Fantomele”

Filmul va face referire la activitatea spionilor deplin conspirați, cei obligați să rupă toate legăturile cu viața lor trecută și cărora li se crea o nouă identitate falsă, atunci când erau trimiși într-o misiune. Acești spioni sunt numiți în jargonul de specialitate „fantome”. De aici vine și titlul mult așteptatului film.

Într-o declarație pentru evz.ro, Bobby Păunescu a dezvăluit că este vorba despre o mega-producție, cu un buget de 14 milioane de euro. Concret, este vorba de o coproducție România-Italia-Statele Unite.

Citiți continuarea pe retetesivedete.ro