Trupurile neînsuflețite ale unui Hernea Cornel, un polițist în vârstă de 37 de ani și al iubitei sale, de 35 de ani, au fost descoperite într-o locuință din Oravița, județul Caraș Severin. Ancheta pentru elucidarea împrejurărilor în care au murit cei doi este în desfășurare. Surse judiciare au dezvaluit că polițistul mort alături de iubita sa a fost descoperit ca urmare a unui apel la 112. Din primele informații, este vorba despre un polițist de la Poliția Transporturilor Oravița. 
 
În locuință a fost găsită și concubina acestuia, de asemenea decedată. 
 
În prezent, se desfășoară cercetări sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Caraș-Severin, pentru stabilirea stării de fapt si a împrejurărilor în care au decedat cele două persoane. Surse judiciare au declarat pentru Evenimentul Zilei că cei doi nu au murit împușcati. Moartea lor a survenit din cauze ce urmează a fi stabilite.
 
Din primele informații primite, cadavrele celor doi ar fi fost găsite în camere diferite, iar polițistul predase arma, înainte de a ieși din tură. Surse din poliție spun că femeia avea gatul tăiat, iar polițistul s-ar fi sinucis.

Te-ar putea interesa și: