Chiar dacă pare greu de crezut, în Pakistan, nicio lege nu interzice canibalismul, practică extrem de rară în această ţară, ca de altfel în toată lumea. În ultimele zile vecinii lor din satul Darya Khan au anunţat poliţia după ce au simţit un miros dezgustător dinspre casa lor.

Mohammad Arif şi Farman Ali au fost închişi după ce au fost prinşi că scoteau din morminte cadavre pe care le mâncau. Poliţia i-a identificat după ce trupul unei tinere decedate a făst găsit fără un picior. După doi ani de închisoare, cei doi fraţi au fost eliberaţi.  

"Este cel mai oribil caz din cariera mea", a mărturisit şeful poliţiei din Pendjab, referindu-se la faptele care au şocat Pakistanul.

"Mohammed Arif a fost arestat după ce s-a descoperit la el capul unui bebeluş. Şi-a mărturisit fapta", a declarat, pentru AFP, Zafar Iqbal, şeful poliţiei din sat.

"A povestit că fratele lui a adus bebeluşul mort dintr-un cimitir din apropiere, l-au gătit împreună şi l-au mâncat", a transmis poliţia locală.

"Pentru că în Pakistan nu există lege care să interzică canibalismul, am declanşat o anchetă împotriva lui Arif pentru profanare de cadavru", a spus unul din poliţişti, pentru AFP.

Ofialii locali mai au precizat că cei doi fraţi canibali au fost abandonaţi de familie şi locuiau izolaţi într-o căsuţă din Pendjab, transmite Agerpres.