Culiță Sterp și Carmen de la Sălciua au divorțat cu mare scandal, dar după câteva luni petrecute despărțiți au luat decizia de a mai acorda o șansă poveștii lor de iubire.

Renumitul manelist a mărturisit care a fost motivul real pentru care despărțirea de artistă a fost una definitivă.

Cântărețul a călcat strâmb în timpul căsniciei, dar a reușit să treacă peste divorț. Culiță Sterp a povestit că cea mai mare trădare a simțit-o din partea celui mai bun prieten. Acesta a mărturisit că a rămas marcat de acest episod.

„M-am simțit trădat de cel mai bun prieten al meu, când a fost faza cu fosta mea nevastă. Ăla este un capitol închis și știe toată lumea, dar asa de prieteni, am mai simțit trădări, dar lucruri minore”, a povestit Culiță.

„Asta a fost cea mai mare trădare, mai ales că a venit din partea unui prieten foarte bun de-al meu”, a completat Culiță Sterp legat de trădarea pe care a simțit-o din partea celui mai bun amic.


Carmen de la Sălciua a povestit că a fost înșelată și a închis ochii de prea multe ori. În plus, cântăreața a mărturisit că a dat totul și s-a consumat enorm în timpul relației când trebuia să facă exact opusul.

„Eu am pus piciorul în prag în vederea unei discuții, dar divorțul l-am hotărât de comun acord, pentru că e vorba de sufletele noastre și nu putem să ne mințim. El a fost de acord. Nu contează cine intentează divorțul, contează stările alea.

Sunt momente tensionate, mă și bâlbâi…nu vreau să-mi amintesc de ele. Eu m-am consumat foarte mult în timpul relației noastre, ca lucrurile să iasă perfect, am închis ochii atunci când trebuia să îi țin deschiși și am zis mereu să ne mai dăm o șansă”, a declarat Carmen de la Sălciua.

,,Atunci când ierți prea multe greșeli, riști să favorizezi răul. Vreau să le transmit tuturor femeilor care trec printr-o perioadă de divorț că există viață și după asta, există fericire, îndrăzniți să visați. În momentul în care te vezi un om liber, cred că asta e esența vieții.

Nu există nimeni în viața mea acum, probabil că va exista în viitorul apropiat, pentru că eu nu sunt o femeie căreia să îi placă singurătatea. Îmi doresc să fiu iubită și apreciată”, a mai spus cântăreața, conform Cancan.