Evenimentul Zilei > Monden > „M-am simțit trădat”. Detaliile șocante din spatele divorțului care a pus România pe jar
„M-am simțit trădat”. Detaliile șocante din spatele divorțului care a pus România pe jar

„M-am simțit trădat”. Detaliile șocante din spatele divorțului care a pus România pe jar

Culiță Sterp, celebrul cântăreț din România, a mai oferit câteva detaliile din spatele divorțului de Carmen de la Sălciua.

Culiță Sterp și Carmen de la Sălciua au divorțat cu mare scandal, dar după câteva luni petrecute despărțiți au luat decizia de a mai acorda o șansă poveștii lor de iubire.

Renumitul manelist a mărturisit care a fost motivul real pentru care despărțirea de artistă a fost una definitivă.

Cântărețul a călcat strâmb în timpul căsniciei, dar a reușit să treacă peste divorț. Culiță Sterp a povestit că cea mai mare trădare a simțit-o din partea celui mai bun prieten. Acesta a mărturisit că a rămas marcat de acest episod.

„M-am simțit trădat de cel mai bun prieten al meu, când a fost faza cu fosta mea nevastă. Ăla este un capitol închis și știe toată lumea, dar asa de prieteni, am mai simțit trădări, dar lucruri minore”, a povestit Culiță.

„Asta a fost cea mai mare trădare, mai ales că a venit din partea unui prieten foarte bun de-al meu”, a completat Culiță Sterp legat de trădarea pe care a simțit-o din partea celui mai bun amic.


Carmen de la Sălciua a povestit că a fost înșelată și a închis ochii de prea multe ori. În plus, cântăreața a mărturisit că a dat totul și s-a consumat enorm în timpul relației când trebuia să facă exact opusul.

„Eu am pus piciorul în prag în vederea unei discuții, dar divorțul l-am hotărât de comun acord, pentru că e vorba de sufletele noastre și nu putem să ne mințim. El a fost de acord. Nu contează cine intentează divorțul, contează stările alea.

Sunt momente tensionate, mă și bâlbâi…nu vreau să-mi amintesc de ele. Eu m-am consumat foarte mult în timpul relației noastre, ca lucrurile să iasă perfect, am închis ochii atunci când trebuia să îi țin deschiși și am zis mereu să ne mai dăm o șansă”, a declarat Carmen de la Sălciua.

,,Atunci când ierți prea multe greșeli, riști să favorizezi răul. Vreau să le transmit tuturor femeilor care trec printr-o perioadă de divorț că există viață și după asta, există fericire, îndrăzniți să visați. În momentul în care te vezi un om liber, cred că asta e esența vieții.

Nu există nimeni în viața mea acum, probabil că va exista în viitorul apropiat, pentru că eu nu sunt o femeie căreia să îi placă singurătatea. Îmi doresc să fiu iubită și apreciată”, a mai spus cântăreața, conform Cancan.

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: