Luna preistoriei la Discovery World

Luna preistoriei la Discovery World

În luna decembrie, Discovery World a programat patru documentare care au ca temă specii de mult dispărute: "Ultimele zile ale dinozaurilor", "Ucigaşi preistorici", "Adevărul despre dinozauri" şi "Apocalipsa animalelor".

Documentarul "Ultimele zile ale dinozaurilor" a deschis "Luna Preistoriei" la Discovery World. După ce am văzut reconstituită lumea dinozaurilor de la sfârşitul Cretacicului, postul ne mai propune alte trei programe în premieră.

"Apocalipsa animalelor", "Adevărul despre dinozauri" şi "Ucigaşii preistorici" ne vor ajuta să înţelegem misterioasa odisee a creaturilor dispărute.

Lumea de acum milioane de ani

Astăzi, de la 21.05, va fi difuzată prima parte a documentarului "Ucigaşi preistorici - Sânge în apă". Acum milioane de ani, în oceane trăiau unele dintre cele mai ciudate şi înspăimântătoare făpturi. Deşi nu mai domină lumea, urmele existenţei lor nu au dispărut.

Cel de-al treilea documentar, "Adevărul despre dinozauri", este programat joi de la ora 21.05. Dacă rezultatele cercetărilor pe T.rex şi Triceratops, specile cele mai studiate, sunt corecte, dinozauri arătau şi se comportau mult mai diferit decât s-a crezut.

Dinozaurii tineri se schimbă odată cu vârsta atât de mult, încât oamenii de ştiinţă au presupus că aparţin unor specii diferite.

"Apocalipsa animalelor", o miniserie în opt părţi, le arată telespectatorilor centrul celor mai oribile dezastre care au zguduit planeta. Programat luni, 20 decembrie, de la ora 21.05, documentarul închide "Luna preisoriei". Evoluţia şi extincţia unora dintre cele mai fascinante creaturi ce-au existat vreodată este strâns legată de impactul pe care l-a avut furia naturii.

Începând cu o explozie de raze cosmice gamma care a bombardat atmosfera, continuând cu un asteroid de mărimea Muntelui Everest, şi terminând cu uciderea dinozaurilor, aceste fenomene naturale au cauzat dezastre inimaginabile.

Ne puteți urmări și pe Google News