LUMEA este în STARE DE ŞOC. Peste 300 de persoane au fost acuzate de CANIBALISM

LUMEA este în STARE DE ŞOC. Peste 300 de persoane au fost acuzate de CANIBALISM

Peste 300 de oameni din Africa de Sud au declarat că sunt canibali, la scurt timp după ce un ucigaş în serie s-a predat poliţiei.

Ucigaşul acuzat de canibalism a intrat în secţia de poliţie cu o bucată de mână, dar şi un picior uman, declarând că şi-a pierdut apetitul pentru carnea de om.

Alături de acest presupus canibal se mai aflau încă doi bărbaţi, cu vârste cuprinse între 22 şi 29 de ani. Cei trei au fost arestaţi, după ce autorităţile au descoperit rămăşiţele unei femei, al cărei corp a fost mutilat.

În urma unei adunări care a avut loc în satul Esigodweni, din cei 971 de localnici, peste 300 dintre ei au dezvăluit că şi-au mâncat semenii.

Ne puteți urmări și pe Google News

Aceştia dezgropau persoane decedate din cimitir pentru a le consuma carnea, scrie Daily Mail.

Doi dintre bărbaţii care au fost arestaţi erau şamani. Un consilier local, Mthembeni Majola, a declarat că în jur de 300 de localnici au mărturisit că au consumat carne de om atunci când i-au vizitat pe cei doi şamani.

Majola a spus că oamenii iau urmat ordinele unui bărbat pe nume Nino Mbatha, în vârstă de 33 de ani. “El i-a îndemnat să profaneze mormintele, pentru că asta îi va face puternici şi îi va proteja de rău. Mbataha i-a sfătuit să îi aducă lui oasele, pentru că a le spori averea în viitor”.