Evenimentul Zilei > Actualitate > Lui Becali nu-i vine să creadă. Cum a ieșit din casă fiica lui?! Gafă uriașă
Lui Becali nu-i vine să creadă. Cum a ieșit din casă fiica lui?! Gafă uriașă

Lui Becali nu-i vine să creadă. Cum a ieșit din casă fiica lui?! Gafă uriașă

După incidentul cu poliția, Gigi Becali are parte de o nouă „lovitură” ce vine chiar din partea fiicei sale. S-ar părea că tinerei nu îi este frică de virusul ce face ravagii la nivel global.

Nu toată lumea poate rezista să rămână foarte mult timp închisă în casă, căutând mereu „portițe” pentru a petrece măcar câteva minute în afara domiciliului, scrie Cancan.

Este și cazul fiicei lui Gigi Becali, care după două săptămâni de izolare nu a mai rezistat presiunii și a ieșit din casă pentru a se plimba și pentru a-și cumpăra o cafea de la un restaurant de fițe, așa cum obișnuia să facă înainte ca virusul chinezesc să lovească și România.

Îmbrăcată lejer și complet în negru, fiica mijlocie a lui Gigi Becali, Alexandra, a ajuns în fața restaurantului din zona de nord a Capitalei unde și-a parcat și bolidul de lux, urmând ca apoi să intre în local pentru a-și plasa comanda.

Preț de câteva minute aceasta a fost nevoită să aștepte afară pentru cafea sa, ca apoi să se urce în mașină și să se îndrepte înapoi spre casă.

Alexandra Becali are 24 de ani și despre ea s-ar putea spune că este cea mai aranjată dintre fiicele lui Becali, întrucât ea cochetează de ceva vreme cu industria fashion, fiind văzută în nenumărate rânduri îmbrăcată foarte frumos la Facultatea de Drept, acolo unde este și studentă.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: