„Cred că cineva a vrut să-i facă o festă lui Firea. Știți ce se întâmplă mâine? Mâine la orele 13:00, în Piața Universității, se dezvelește o statuie. În anul 1903 a fost ridicată statuia lui Ion Brătianu, comuniștii în anul 1948 au dărâmat-o călcând în picioare istoria și marile realizări ale lui Brătianu.

În 2014, grupul consilierilor Partidului Național Liberal a inițiat un proiect de hotărâre, care a fost adoptat și, mâine, dragi liberali, mâine la orele 13:00, se dezvelește statuia lui Ion Brătianu, ca o recunoaștere a fiecărui bucureștean pentru ceea ce a făcut Partidul Național Liberal în istoria sa și Ion Brătianu și, tot mâine, la ora 13, începe votul la moțiunea de cenzură în care, sperăm, ca parlamentarii României să se trezească, să nu mai cadă pradă ispitei, corupției și minciunilor gogonate ale derbedeilor, care își bat joc de România de 30 de ani și să dea verdictul: România fără PSD, România cu Partidul Național Liberal, România cu Klaus Iohannis președinte.

Stimați colegi și stimate colege, dați-mi voie să vă spun că principala bătălie pe care o vom duce în următoarea perioadă este bătălia pentru realegerea lui Klaus Iohannis în funcția de președinte al României.

Singura garanție că România își poate reveni din dezastrul în care a fost aruncat de PSD, singura garanție a faptului că România poate să revină pe drumul cel drept, singura garanție pentru faptul că drepturile fiecărui român vor fi respectate, singura garanție pentru faptul că România va rămâne puternic ancorată în proiectul euroatlantic și singura garanție că românii vor avea cu adevărat șansa de a trăi demn, liber pe propriile picioare și de a atinge prosperitatea și fericirea pe care o merită, este alegerea președintelui Klaus Iohannis pe 10 noiembrie și pe 24 noiembrie, iar pentru acest obiectiv fiecare membru al Partidului Național Liberal, în următoarea perioadă, trebuie să dea tot ce are în el pentru a-l convinge pe fiecare român că nu există un alt drum, că nu există  altă soluție decât Klaus Iohannis președinte”, a spus Ludovic Orban.