Evenimentul Zilei > Politica > Ludovic Orban: Am fost dezamăgit, dar o voi susţine pe Alina Gorghiu
Ludovic Orban: Am fost dezamăgit, dar o voi susţine pe Alina Gorghiu

Ludovic Orban: Am fost dezamăgit, dar o voi susţine pe Alina Gorghiu

Ludovic Orban a declarat joi seară că este dezamăgit de faptul că a pierdut alegerile pentru preşedinţia PNL, însă şi-a exprimat susţinerea pentru noul lider al liberalilor, Alina Gorghiu.

"Alina Gorghiu este o faţă nouă în politica românească. Este oarecum un lider politic nou, care răspunde aşteptărilor unei părţi a populaţiei şi va trebui să confirme aşteptarea acelei populaţii. Cred că Alina Gorghiu are toate şansele să fie încunutată de succes în activitatea domniei sale, dacă va avea înţelepciunea să înveţe de la colegii ei cu experienţă, dacă va avea puterea de a colabora cu acei oameni care îi pot da sfaturile, informaţiile, "know how"-ul necesar pentru a conduce partidul", a declarat Orban, la Digi 24.

Ludovic Orban a recunoscut că nu se aştepta ca preşedintele ales al României, Klaus Iohannis, să îşi arate susţinerea pentru Alina Gorghiu.

"Eu am muncit pentru PNL, am căutat susţinerea pentru candidatura mea la preşedinţia PNL în baza PNL, acolo de unde trebuie sa fie practit izvorul legitimităţii, şi mărturisesc că nu mă aşteptam ca domnul Iohannis să îşi exprime o opţiune. Cu toate acestea, sunt în continuare în prima linie a PNL şi îmi voi continua activitatea aşa cum am facut-o până acum", a mai declarat Orban.

Publicat in categoriile: Politica
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News